Ніякої передоплати!

Трактор YTO 504 (мінітрактор Йота 504) Огляд

Трактор YTO 504 (мінітрактор Йота 504) огляд

Трактори YTO випускаються на потужному державному заводі КНР, які випускає сільгосптехніку з 1965 року, після відвідування Китаю українських фахівців з Харківського тракторного заводу. Моделі цього бренду займають 35% внутрішнього сегмента, експортуються в десятки різних країн, в тому числі і Україну. Популярність техніка даного бренду здобула завдяки замкнутому циклу виробництва, економічності витрати палива, надійності гармонійної ваговій развесовке, при цьому Трактор YTO 504 для сільського господарства найбільш важкі в своєму класі.

Дана 504-я модель є 50-кінським мінітрактором, використовується в різних галузях сільського господарства, використовується комунальними службами, будівельними компаніями для вирівнювання майданчиків під будівництво об'єктів, розробки траншей і т. д.

Технічні та конструкційні особливості

Оптимальне рішення для дрібного і середнього сільського господарства-це Трактор YTO 504. Характеристика і технічні дані дають загальну картину про можливості моделі.

Двигун

Модель оснащена двигуном, який є точною копією агрегату британського виробника Perkins. ДВС користуються великою популярністю і репутацією надійних агрегатів з великим моторесурсом і запасом потужності. ДВС досить стійкий до перевантажень. Витрата палива досить низький. Крутний момент / об хв-213/1680. Створює тягове зусилля -
14,2 кН. Є система передпускового зимового підігріву.

Трансмісія

Коробка передач має формулу 8х8 зі швидкісним діапазоном вперед і назад 2,4-31,0 км/год і 3,5-10,7 км/год. Дана коробка є ліцензійною версією трансмісії FiatAgri. Завдяки такому рішенню забезпечується плавна передача від двигуна на колеса.

Є два варіанти зчеплення. Базове Китайське зчеплення з діаметром 10' або встановлюється на замовлення зчеплення від німецького виробника LUK діаметром 11'.

Гідравлічна система

Трактор YTO 504 в сільському господарстві виконує всю роботу завдяки роздільній гідравліці. Автономність гідравліки дозволяє уникати попадання масла в трансмісію, що іноді викликає вихід другого механізму з ладу.

Є розетка для причепа, дві гідропари, гідророзподільник, двошвидкісний ВВП на 540 / 1000об / хв.

Розмір трикутної триточкової гідравліки 510 х 870 мм.Вантажопідйомність - 1820 кг, набагато вище, ніж у інших китайських аналогів. Є можливість замовити передню навіску вантажопідйомністю до 500 кг.

Кабіна

Конструкція відповідає всім критеріям безпеки, дає максимальний круговий огляд. Всередині є всі зручності регульовані кермо і сидіння під параметри, зросту і ваги оператора. Є пічка, кондиціонер. В панель інтегрований Бортовий комп'ютер, де є всі необхідні лічильники і показники.

Як придбати Йота 504?

Трактор Йота 504 в роботі добре себе показав, тому користується великим попитом тваринницьких підприємств, комунальних служб і будівельних організацій.

Мінітрактор Йота 504 замовити по передоплаті, оплатою готівкою при отриманні, в кредит. Можете купити в один клік або звернеться дзвінком у Відділ продажів.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs