Ніякої передоплати!

ОГЛЯД трактора YTO (ЮТО) ELX +1054 на 105 к.с. + ВІДПРАВКА КЛІЄНТУ

Огляд трактора YTO (ЮТО) ELX 1054 на 105 к. с. + відправка клієнту

Трактор ELX - 1054-це модель відомого бренду YTO, який займається виробництвом сільськогосподарської техніки в Китаї з 1965 року. Вся техніка, в тому числі моделі трактора YTO (ЮТО) ELX 1054 на 105 к.с., випускаються на внутрішній ринок КНР і експортуються в різні країни світу і в Україну.
Популярність трактора YTO (ЮТО) ELX 1054 для сільського господарства пов'язана з його адаптацією до різних температурних режимів, від жаркого тропічного пустельного до сибірського клімату.

Технічні особливості

Модель YTO ELX - 1054 відрізняється економічністю, продуктивністю надійністю всіх елементів конструкцій. Тому може застосовуватися з навісним і причіпним обладнанням на будь-якому середньому і великому аграрному підприємстві, в будівництві та комунальній сфері.

Двигун

ДВС трактора ELX 1054 є точною копією агрегатів бренду Perkins, відповідає якості збірки британського виробника. Встановлено 4-циліндровий двигун турбонаддувом і інтеркулером. Система оснащена повітряним фільтром циклонного типу з масляною ванною. Є зимовий Підігрів ДВС, який спрощує запуск мотора.

Трансмісія

Розробляється італійським виробником Fiat. КПП має 12 швидкостей переднього і 4 швидкості заднього ходу. Інтегроване рішення дозволяє перемикати швидкості плавно, легко і безшумно.
Зчеплення однодискове, подвійної дії від німецького виробника Luk з тривалим терміном служби.
Блокується диференціал, дозволяє знизити навантаження на КПП. Таким чином, долаються перешкоди швидше. Підвищилася маневреність трактора ЮТО ELX 1054.

Ходовий

Повний привід. Розмір передніх / задніх шин задніх шин - 13.6-24 / 16.9-34 дюймів. Радіус розвороту - 4,7 м.кліренс – 440 мм. дані характеристики говорять про високу прохідність і маневреності техніки.

Гідравлічна система

Продуктивність гідравліки 45л / хв, вантажопідйомність до 3,5 тонн. Система традиційна триточкова, може бути об'єднана або роздільна для тракторів. Є 3 пари гідровиходів. Є розетка для підключення причепа. ВВП двошвидкісний 540/1000 об / хв, потужністю 78 к. с.

Кабіна

Конструкція кабіни має звукоізоляційну якісну обшивку, відповідає всім вимогам безпеки. Панорамне скління забезпечує хороший круговий огляд. Всередині кабіна оснащується кондиціонером, фільтром для очищення повітря, пічкою. У приладову панель інтегрований Бортовий комп'ютер, який передає всі дані від температури двигуна, залишку палива, мотогодинах, амперах, швидкості руху і т. д.

Як придбати техніку?

Модель трактора YTO (ЮТО) ELX 1054 замовити можна будь-яким зручним способом, в тому числі післяплатою і в кредит. Доставка здійснюється протягом 2-3 діб. З усіх питань телефонуйте у Відділ продажів.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs