Ніякої передоплати!

Дешевше Всіх - мінітрактор з ВВП доступний кожному.

Дешевше всіх - мінітрактор з ВОМ доступний кожному

У 2020 році на ринку України з'явився новий бюджетний мінітрактор з ВОМ і гідравлікою для триточкового обладнання. Техніка прекрасно підходить для обробки ділянок до 2-3 га, робіт в саду. Оптимально підходить Forte 181 GT для прибирання тротуарів, майданчиків біля під'їздів, тротуарної плитки в парку. Ідеально техніка інтенсивно використовується для роботи в теплицях, оранжереях.

Конструкційні особливості мінітрактора з ВОМ

Розглянемо технічні характеристики техніки.
Дизайн
Зовнішній вигляд простуватий, то сучасний. Попереду можна побачити галогенну оптику, яка не пітніє в сиру погоду. Є сигнали поворотів і стоп-сигнали. Без прикрас, але для бюджетної техніки мінітрактор з переднім ВОМ і заднім валом відбору потужності виглядає гідно.
Двигун
Встановлено 18 сильний одноциліндровий дизельний двигун з оригінального заводу виробника. Охолодження відбувається за допомогою крильчатки вентилятора і радіатора. На двигуні візуально можна побачити заливну горловину для масла і щуп.
Вихлопна труба виводиться наверх і розгорнута від імені оператора.
Ходова частина
Техніка оснащена передньою і задньою регульованими коліями. У всіх місцях є толотніци для змащення рухомих частин на коліях.
Передні / задні колеса– 6-12/9,5-16 дюймів.
Тип передачі
Працює трактор на ремінній передачі. За рекомендацією постачальника Ми встановлюємо подвійний ремінь. Це надійніше, ніж один ремінь, і не викликає перевантаження трансмісії, як у випадку з трьома ременями. Попереду розташовується пятиручейный шків. На диску зчеплення три струмка.
Управління
Праворуч від водія є ручний газ, на якому є покажчики зменшення і збільшення оборотів двигуна. Під сидінням розташований селектор перемикання передач. Тут же розташовані важелі підвищеної і зниженої передачі, блокування півосей, управління підйомним механізмом гідравліки.
Під ногами розташовані педалі управління: зчеплення, гальма, газу.
На приладовій панелі є всі необхідні лічильники: мотогодин, тиску масла, температури охолоджуючої рідини. Є амперметр. На рівні витягнутої руки розташований важіль декомпресора.
Гідравліка
Якщо цей варіант не влаштовує, фахівці можуть підказати, як зробити ВВП на мінітрактор з двома швидкостями 540/1000 об/хв.
Комфорт
Положення сидіння трактора регулюється під зріст оператора. Каркас, оббивка, наповнювач виконані з якісних матеріалів. Спинка не регулюється.
Положення керма також регулюється. Внизу можете розглянути, що гайка на рульовій колонці істотно зменшує люфт, що важливо в польових умовах.
Зліва на крилі розташований бардачок для інструментів і запчастин, що істотно спрощує обслуговування трактора в польових умовах. Є петля для фіксації замком
Замовляйте модель Forte 181 GT з швидкою доставкою по Україні для домашнього господарства та бізнесу. Є всі зручні форми оплати.

 
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs