Ніякої передоплати!

Топ ПРОДАЖ. Мототрактор Булат Т-25 огляд

Топ продажів. Мототрактор Булат Т - 25 Огляд

Ця модель стала популярною на ринку України і активно застосовується в домашньому і фермерському господарстві. Вартість трактора бюджетна і швидко окупається в процесі експлуатації. Розглянемо докладніше Мототрактор Булат Т-25: характеристики двигуна, ходової, паливної, управління, гідравлічного пристрою та інших особливостей.
В Інтернеті є багато відеоконтенту, де демонструється фермерами Мототрактор Булат Т-25 в роботі з плугом, фрезою іншим обладнанням.
Конструкційні особливості
Мототрактор Булат Т-25. Де купити? Ви можете придбати модель в магазині "Мотокосмос" і вибрати будь-який зручний спосіб оплати.

  1. Двигун. Встановлено Дизельний одноциліндровий агрегат 24 к. с. з заводським маркуванням Д-1105. Генератор. Трактор комплектується двома генераторами-магнета всередині ДВС, і самостійний генератор на рамі. Останній агрегат рекомендуємо перенести під капот, так як на відкритому місці він буде постійно забруднюватися.
  2. Система охолодження конденсат (Радіатор+вентилятор). Вихлопна труба спрямована вгору, хромована, виконана з нержавіючої сталі, розгорнута від водія.
  3. Передача ремінна, на 5-струмковий шків встановлюється зазвичай два ременя і один ремінь з'єднується з генератором. Незважаючи на те, що можна укомплектувати передачу трьома і чотирма ременями, завод не рекомендує це робити, оскільки йде перевантаження вторинного валу коробки передач. Ззаду шків 4-струмковий і зручний для агрегації з активним навісним обладнанням, наприклад агрегатом для викопування картоплі.
  4. Ходовий. Передні і задні балки круглі посилені, регульовані. Вісь заднього моста 50 мм оснащена потужними панчохами, які в практиці експлуатації практично ніколи не ламаються. У будь-якому випадку ми не стикалися з їх поломками, тріщинами. Встановлена широка гума знижує тиск на грунт. Передні / задні колеса– 6-12/9,5-16 дюймів.
  5. Гідравлічний пристрій представлено редуктором з ланцюговою передачею. Ланцюг подвійна захищена корпусом. Це практично з тієї позиції, що ланцюг не так забруднюється під час роботи. Сам механізм потужний, витримує хороші навантаження. Можна встановлювати однокорпусний і двокорпусний плуг.
  6. Управління. Комплектація стандартна: селектор 3 + 1, важіль підвищеної і зниженої передачі, важіль блокування диференціала, важіль підйому гідравліки. На кермі перемикачі світла запалювання. Найпростіші мотодатчики на приладовій панелі.

На техніку гарантія дається на 24 місяці (на двигун, трансмісію, ходову, всі агрегати і вузли). При цьому гарантія не поширюється на ремені, шланги, гідравлічний пристрій, проводку.

Мототрактор Булат Т-25. Як вибрати?

Булат Т-25 це лише одна із запропонованих моделей, і у нас немає завдання нав'язувати певний бренд. Вам потрібно зателефонувати менеджеру з певним завданням, і він підбере відповідний мототрактор під ваші потреби. Виходячи з ваших завдань, запропонуємо мототрактор Булат Т - 25 замовити або будь-яку іншу модель. В "Мотокосмос" є всі зручні форми оплати: безготівкові перекази, розрахунок готівкою при отриманні, в кредит.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs