Ніякої передоплати!

10 причин купити трактора Беларус

10 причин купити трактора Беларус

Трактори сімейства Беларус - легендарні машини з більш ніж сімдесятирічної історією, які виробляються з 1950 року на МТЗ (Мінському тракторному заводі). Під тими ж марками, машини BELARUS збираються ще й на українському Південному машинобудівному заводі в місті Дніпро.

Трактори від МТЗ одні з найбільш затребуваних не тільки на пострадянському просторі, а й у всьому світі. Свого часу компанія перша серед виробників тракторів СНД провела повну сертифікацію продукції, що випускається техніки відповідно до стандартів ЄС. У багатьох приватних господарствах, до сих пір можна побачити ці машини, які вироблені багато десятиліть тому, ще в СРСР

Чим же вони так заслужили всенародну любов? На ці та інші питання, ми спробуємо відповісти в цій статті.

10 причин чому?

Ми спробували систематизувати інформацію про виробника і розбити всі на 10 пунктів, кожен з який є передумовою до покупки легендарної сільськогосподарської машини. Отже, поїхали:

  1. Широкий вибір - виробник випускає більше 100 моделей з різними модифікаціями. Моделі створені для всіх рівнів навантажень і кліматичних умов. Так що з вибором не виникне ніяких проблем.
  2. Універсальність - машини можуть виконувати будь-які сільськогосподарські і комунальні завдання, наприклад такі, як культивація, оранка, косовиця, боронування, транспортування вантажів, прибирання снігу, сміття і т.д.
  3. Прийнятна вартість - трактора від МТЗ завжди мали перевагу перед зарубіжними конкурентами за рахунок демократичної ціни.
  4. Якість - покупець отримує те, за що платить гроші. Саме якість сприяє затребуваності цих машин.
  5. Конкурентоспроможність - співвідношення ціни і якості в цих тракторах зведено в абсолют. Завдяки цьому «Білоруси» є серйозними конкурентами західних, японських і китайських моделей.
  6. Експлуатаційні характеристики - трактора мають всі сучасні «навороти» для довгої і продуктивної роботи.
  7. Ремонтопридатність - маючи таку ж якість, як багато закордонних моделі, трактора Беларус більш ремонтопрігодни, так як дістати оригінальні запчастини на них нескладно, на відміну від тих же японських машин.
  8. Зносостійкість - при регулярному догляді і своєчасному обслуговуванні, трактор «BELARUS» довгий час може не потребуватиме ремонту та заміни комплектуючих.
  9. Відповідність закордонним машинам - трактора мають такий же рівень комфорту, як і більшість більш дорогих аналогів. Вони обладнані системою кондиціонування, мультимедійними програвачами, зручним, регульованим сидінням для водія, якісно системою освітлення і іншими корисними функціями.
  10. Наявність великого вибору навісного обладнання - крім готових варіантів спецтехніки, фермер може купити звичайний трактор і докупити будь-які інструменти для своєї машини.

 

Купівля хорошого, якісного агрегату

Купуючи трактор «BELARUS», власник отримує масу переваг. Звичайно, ці машини коштують дорожче ніж полярна китайська техніка або багато українських та російських трактора. Але той рівень якості, який можна порівняти з дорогими європейськими моделями мало хто з проявителей СНД може забезпечити.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs