Ніякої передоплати!

Мінітрактор Forte MT 161 Lux - тепер з виносним генератором

Мінітрактор Forte MT 161 Lux - тепер з виносним генератором

Компактний трактор Forte MT 161 Lux з'явився в продажу буквально днями. Це модернізована версія попередньої моделі серії MT 161. Люксовий варіант йде в парі з виносним генератором - те, що потрібно для роботи в полі.

Особливості новинки 2019 року

Посилена конструкція робить мінітрактор надійним і безпечним. Трехточечная гідравліка дозволяє підключати досить потужні інструменти. Крім того, трактор підтримує плаваючою режим грунтофрези.

Новий дизайн об'єднав в собі сучасні тенденції і побажання користувачів. Перед минитрактора став потужнішим за рахунок зміни капота і крил, які помітно округлилися. Рестайлінгу піддалися і фари разом з радіаторної гратами, що утворюють тепер єдину конструкцію з окантовкою темного кольору.

Ключова відмінність від попередньої моделі - наявність виносного генератора. Він дозволяє повноцінно заряджати акумулятор, що позитивно впливає на тривалість роботи в полі.

Технічні характеристики 

Мiнiтрактор Forte MT 161 Lux оснащений чотиритактним, одноциліндровим мотором з потужністю 15 кінських сил. Виробник застосував фірмову розробку Д-151 з водяним охолодженням.

Система охолодження продовжує термін служби мотора і забезпечує стабільні показники незалежно від температури за бортом. За рахунок невеликої потужності двигун добре економить паливо, що не позначається на продуктивності.

У новинці встановлена ​​функціональна коробка передач з з шістьма передніми і двома задніми швидкостями. КПП оснащено дводисковим зчепленням і блокуванням диференціалу. Перше дозволяє швидко налаштувати швидкісний режим минитрактора, а друге знижує пробуксовку задніх коліс на складних грунтах.

Переваги трактора

Головна перевага минитрактора моделі - вартість. Незважаючи на бюджетну ціну, машина оснащена всіма сучасними опціями, що виділяють її серед конкурентів.

Forte MT 161 Lux відрізняється:

  • Регульованою колією;
  • Електростартером;
  • Великими колесами з "ялинковим" протектором;
  • Трьома приводними пасами;
  • Редукторним приводом;
  • Збільшеним ходом поршня.

Працюй комфортно в будь-якому місці 

За зручність оператора відповідають: комфортне крісло, ергономічні важелі і галогенні задні фари, що дозволяють працювати в нічний час доби. Конструкція кузова передбачає поворотники і стоп-сигнали для безпеки руху. Крім того, водій може відрегулювати крила минитрактора на розсуд.

Завдяки компактності і невеликій вазі, його можна застосовувати для роботи: в саду з великою кількістю дерев, в парниках і тваринницьких фермах.

Верхнє розташування гідравлічного циліндра позитивно позначається на роботі. Трактор можна оснастити навішуванням різної потужності. Навісне обладнання значно розширює функціональність новинки.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs