Ніякої передоплати!

Оновлені Jinma і Foton 2019 року

Оновлені Jinma і Foton 2019 року

У магазині Мотокосмос з'явилися нові трактори. Цього разу асортимент компанії поповнився трьома новинками від відомих брендів: Foton FT 244 HXN,JINMA JMT 3244 HXN, JINMA JMT 3244 HXRN.

Ці моделі змінять ваше уявлення про компактну сільгосптехніки. Обтічні крила, сучасний дизайн фар, великі колеса - все це ви побачите в трьох потужних машинах. Крім нового дизайну у тракторів є чим порадувати досвідченого фермера: всі оновлення оснащені 24-сильним мотором і повним приводом.

У статті детально розберемо кожен з трьох тракторів.

Foton FT 244 HXN

Новий Фотон - відмінна модифікація улюбленого українцям минитрактора. Це як і раніше економічна і невибаглива машина з фірмовим тяговим двигуном KM385BT.

Розглянемо характристики FT 244 HXN більш детально.

  • Двигун. Трактор працює на трехцілінровом моторі. Його особливість - низьке споживання палива 268 кВт⋅ч. Двигун укомплектований водяним охолодженням і електростартером.
  • КПП. Трансмісія минитрактора виконана за формулою (4 + 1) * 2. Це стандартна для таких тракторів схема. Також коробка оснащена блокуванням диференціалу.
  • Гідропідсилювач керма. Модифікація HXN обладнана Гуром, який сильно полегшує управління машиною.

Ключова особливість трактора - двоконтурна гідравлічна система з двома насосами. Це дозволяє підключати дві навішування.

JINMA JMT 3244 HXN и HXRN

Обидві нові моделі Джинма - представники сучасної лінійки з вдосконаленим дизайном і сильним мотором. Трактори отримали новий перед з модифікованої оптикою і допрацьовані крила.

Мінітрактори комплектуються одним з двох моторів YD 385 або КМ 385. Ефективна система охолодження дозволяє працювати безперервно цілий день.

У парі з потужним дизелем йде коробка передач з сухим дводисковим зчепленням. Він дозволяє м'яко перемикати швидкості. JINMA JMT 3244 HXRN оснащена реверсом

Доповнюють відмінні характеристики тракторів  - повний привід і блокування диференціала. Перший робить машину більш прохідною н бездоріжжі, а друга підвищує стійкість. При бажанні водій може не підключати передні колеса і тим самим економити паливо.

Зверніть увагу на відмінності між HXN і HXRN.

Другий мінітрактор отримав:

  • великі колеса (передні 6.50-16 і задні 11.20-24);
  • широку посадки тракториста;
  • ергономічне рульове колесо.

Всі три трактора коштує приблизно однаково. Ключові відмінності полягають тільки в деяких опціях і в зовнішньому вигляді. Новинки оснащені зручним кріслом і сучаснішою панеллю приладів з підсвічуванням.

Електронна панель управління відображає всю потрібну оператору інформацію і містить: датчики мото-годин і тиску масла, тахометр, амперметр. Традиційно вона показує рівень дизеля в баку.

Додамо, що новинки працюють з широким спектром навісного обладнання (як фірмового, так і стороннього). Легка косарка або важкий плуг? Підключайте будь-який інструмент до нової техніки.

 

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs