Ніякої передоплати!

ВИПРОБУВАННЯ квадроцикла Spark. Статися?

Випробування квадроцикла Spark. Вийти?

Компанія "Мотокосмос" перед тим, як запустити техніку в продаж, тестує її в жорстких умовах пересіченій місцевості. Одна з моделей, яка проходила тест-драйв – Підлітковий квадроцикл Spark 150-4. Відзначимо відразу, продається цей квадроцикл Spark для господарства в різних колірних виконаннях: синій, чорний, хакі (мілітаристський). Наші випробування показали, що модель прекрасно проходить поперек, наїжджені колії на грунтовій дорозі, горбисту місцевість, оранку, будь-який інший варіант пересіченій місцевості.
Квадроцикл Spark як вибрати? Кому підійде? Модель ідеально підходить для підлітка від 8 до 16 років. Зручне крісло, передня і задня платформа, дозволяють застосовувати модель для подорожей.

Квадроцикл Spark характеристики в процесі тест-драйву

Розглянемо детально конструкційні рішення і досвід, отриманий в результаті тестування ATV.

Двигун і коробка передач

Виходячи з назви можна зрозуміти, що на ньому встановлений 150 см3 двигун потужністю 8 к.с. з повітряною системою охолодження. Ланцюгова передача на задній привід.
В процесі тест-драйву ми розганяли техніку до 60 км/ч. При цьому, є контргайка для обмеження швидкості до 25 км/ч. після того, як ви побачили, що ваша дитина набрався досвіду, можете встановити режим швидкості до 45 або 75 км / год.
В процесі тест-драйву квадроцикл Spark в роботі гідно показав себе з урахуванням того, що його тестував людей з вагою до 100 кг. В інструкції зазначено, що рама, амортизація вільно витримує вагу людини до 130 кг. Таким чином, підліток може кататися по пересіченій місцевості з дівчиною, не боячись за техніку.
Приємний бонус-досить місткий бак на 9,5 л при низькій витраті палива.
Трансмісія. Встановлена стандартна варіаторна (безступінчата) коробка передач.

Ходова, Гальмівна система

Розробники приділили увагу високому дорожньому просвіту 135 мм, посиленої підвіски, досить широким колесам з великим діаметром (23х7-10 попереду / 22х10-10 ззаду).
Задня вісь добре зверху і знизу захищена каркасом, який оберігає Ланцюг, Гальма та інші вразливі компоненти від механічних пошкоджень.
Спереду і ззаду встановлені надійні гідравлічні дискові гальма.
Попереду є незалежна двохважільна підвіска з двома опорами. Амортизаційна стійка з налаштуванням жорсткості. Ззаду встановлена залежна пружинна підвіска з моноамортизатором, який також налаштовується під певний тип їзди.

Пульт керування

Лівий пульт. Запуск, зупинка мотора, дальнє і ближнє світло, Переднє гальмо.
Правий пульт. Гашетка з регульованою контргайкою-обмежувачем швидкості. Управління заднім гальмом.
Після повороту ключа запалювання загоряється електронний дисплей, на якому демонструються три передачі, відображається вся інформація про температуру двигуна, швидкості, пройденому шляху, кількості пального 9,5-літровому Баку.
Квадроцикл Spark замовити можна з доставкою по Україні без передоплати. Товар приходить через 2-3 дні після оформлення замовлення. Оплатити товар можна при отриманні.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs