Ніякої передоплати!

Динаміка в дії: огляд лінійки Файтер в Україні

Динаміка в дії: огляд лінійки Файтер в Україні

У зв'язку з економічною кризою і збільшенням числа індивідуальних фермерських господарств, після 2014 р виріс попит на бюджетні китайські мінітрактори потужністю 15 - 24 л. с.

Деякі гравці китайського агропрому, хоч і вийшли на українське поле недавно, але вже затребувані на присадибних ділянках і невеликих фермах. Йтиметься про найбільш купованих моделях мототракторов Файтер, їх технічні переваги і недоліки.

Трактори Файтер: динаміка в деталях

Це задньопривідні машини багатоцільового призначення потужністю 15 - 25 л. с. з ремінним приводом. Ремені для установки на мототрактор навісних агрегатів і почвофреза входять в комплект.

Модельний ряд зазнавав змін, починаючи з 2015 року. Це добре видно на прикладі тракторів Т-15, Т-18 і Т-24.

 

  1. Т-15 мав дизельний мотор на 15 кінських сил. Випущений в 2016 р, він викликав багато нарікань з боку власників.

Основні зауваження стосувалися ненадійних паливної і гідравлічної систем трактора - підтікали шланги. Серед переваг продукту називалися ціна, 6-ступінчаста тракторна КПП з блокується заднім мостом і широким вибором швидкостей, задні колеса розміром 6,5 - 16 з протектором "ялинка".

  1. У новому Т-18 того ж року випуску були усунені недоліки в подачі палива і масла, збільшена потужність двигуна до 18 л. с., встановлений двоконтурний гідророзподільник з плаваючим режимом.

Бачок розширення охолоджуючої рідини вирішив проблему рвуться Гідрошланг. Кліренс збільшився до 300 мм, задні шини - до 7,5 - 16. Змінилися і габарити самого агрегату. В оновленій моделі 2017 р глушник вивели нагору.

  1. На Т-24 був встановлений двигун S1115 на 24 кінські сили.

Задні шини шириною 7,50 - 20 і примусове блокування диференціала поліпшили прохідність машини. У порівнянні з попередньою моделлю, Т-24 став більш маневреним, важким і потужним. По суті, це вже повноцінний мінітрактор для господарства середньої руки.

Переваги та недоліки техніки Fighter

Почнемо з приємного:

  • Не потрібно шукати ремені приводу і фрезу на мототрактор - вони вже є;
  • Дизельний двигун витрачає мало палива і невибагливий до вибору масла.
  • Завдяки невеликим габаритам, трактор Файтер з успіхом працює на дачі, складі і навіть в теплиці. Його зручно зберігати в гаражі.
  • Двовекторна гідравліка з плаваючим режимом для установки навісного обладнання і спереду, і ззаду;
  • Основні деталі легко замінити аналоговими.
  • Найбільшим плюсом мототракторов Файтер є доступна ціна. Середня вартість моделей минулого року варіюється від 53 тис. До 60 тис. Грн.

Але є і загальні біди:

  • Малопотужний генератор, що утруднює запуск машини в зимовий час;
  • Відсутність обважнювачів і навісний дуги;
  • У перших моделях лопалися шланги подачі палива і колінвал. Швидко перегорали лампи фар.
  • Незважаючи на недоліки, техніка Файтер успішно використовується в сільському господарстві, будівництві та комунальному обслуговуванні.

У 2018 році в Україні з'явиться новий трактор - Т-16. Це ще один доказ того, що бренд враховує побажання своїх клієнтів і динамічно розвивається.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs