Ніякої передоплати!

Dongfeng 244 DH - обвал ціни на люксову сільгосптехніку

Dongfeng 244 DH - обвал ціни на люксову сільгосптехніку

Поспішаємо порадувати тих, хто хотів придбати якісний мінітрактор за недорогою ціною. Повнопривідний тракторстав ще доступнішим, тому що вартість значно впала і становить всього 6200 у.о. Новий цінник збільшує конкурентоспроможність однією з найбільш функціональних і затребуваних моделей на ринку.

Сьогодні покупка сільськогосподарської техніки розцінюється як повноцінна інвестиція в агробізнес. Фермери намагаються раціонально підходити до розширення інструментів і намагаються прорахувати наскільки швидко окупиться техніка. Через зниженої ціни мінітрактор стане вигідним і корисним придбанням.

Подешевшав трактор продається в тій же комплектації, що і раніше, включаючи грунтофрези. Тепер давайте поговоримо про те, що виробник пропонує за недорогу ціну і чим ця модель прославилася серед українських аграріїв.

Технічні особливості Dongfeng 244 DH

Трактори Донгфенг досить популярні як в Україні, так і в європейських країнах. Їх затребуваність обумовлена ​​демократичної ціною і гідними характеристиками. Модель DF 244 DH пропонує трициліндровий 24-ти сильний дизель з водяним охолодженням, що дозволяє підтримувати стабільний температурний режим. З таким двигуном швидко обробити поле в кілька гектарів не складе проблеми.

Механічну КПП з сухим однодисковим зчепленням можна налаштувати на будь-який режим роботи. Широкий діапазон передач дозволяє швидко пересуватися по ділянці.

Ключова особливість подешевшала моделі - гідропідсилювач керма. ГУР полегшує управління міні-трактори та дозволяє маневрувати в умовах обмеженого простору. Разом з повним приводом і диференціалом, що блокується, гідропідсилювач підвищує прохідність техніки.

Вантажопідйомність і повноцінна гідравліка Dongfeng 244 DH дозволяють працювати з великою кількістю різної навішування. Мінітракторів можна підключити як легку лопату-відвал, так і важкий трьохкорпусний плуг.

Чому варто купити Донгфенг ?

Крім зниженої ціни і чудових технічних характеристик у нього є й інші переваги:

  • Компактність;
  • Безпека;
  • Економічність;
  • Просте управління;
  • Сучасний дизайн.

 

Мінітрактор відомий малими габаритами. Вони допомагають поміщатися між деревами в саду, на фермах і в деяких парниках. Оператор може спокійно працювати поблизу огорожі, будинку чи сараю.

За безпеку відповідає посилена рама і гальма барабанного типу. Комфортну роботу забезпечують плаваючі сидіння на амортизаторах і ергономічні важелі управління.

Серія Dongfeng 244 відома своїм сучасним дизайном: округлий капот, стильні передні крила і оригінальна оптика підвищеної яскравості. Крім того, мінітрактор обладнаний декількома електророзетками.

Ефектна оранка землі, збирання врожаю, прибирання снігу і вантажоперевезення стануть простим і результативною роботою з доступним мінітракторів класу люкс .

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs