Ніякої передоплати!

DW 224 ATM - мінітрактор, що відкриває безліч можливостей

DW 224 ATM - мінітрактор, що відкриває безліч можливостей

 

Мінітрактор DW 224 ATM - недорогий варіант для використання не тільки на сільськогосподарському ділянці, але і міськими комунальними службами. При відносно невеликих габаритах під капотом захований трициліндровий дизельний двигун потужністю 24 к.с. Тому для розширення функціоналу можна використовувати різне навісне обладнання та причепи.

Особливість представленої модифікації мінітрактора

Основна відмінність полягає в конструкції двигуна - все три циліндри в ньому розташовані вертикально. Це дозволяє домогтися наступного:

  • підвищуються динамічні характеристики силового агрегату. При цьому не падає потужність, а витрата палива залишається колишнім;
  • знижується вібрація і гучність роботи.

З урахуванням відсутності кабіни останній фактор актуальний, так як працювати стало набагато комфортніше. Також збільшується моторесурс.

Чим буде корисний такий мініатюрний трактор для фермера?

Переоцінити користь представленої техніки при роботі на дачній ділянці неможливо. Для установки наDW 224 ATM підходить будь-який навісне обладнання зі стандартною системою кріплення. Залежно від його типу функціонал трактора розширюється:

  • борона і плуг дозволять зорати ділянку перед посівними роботами і закриттям дачного сезону;
  • відвали, снегоуборщики і щітки зроблять процес очищення ділянки від снігових заметів простіше;
  • використання причепів і напівпричепів уможливить перевезення вантажів.

Для започаткування власної справи такої мінітрактор стане відмінним варіантом. Адже фермеру не доведеться витрачати гроші на оренду спецтехніки для підготовки ділянки до посіву, збирання врожаю і його транспортування. А габарити транспорту дозволяють працювати навіть в тепличних господарствах. При цьому витрати на покупку такої техніки окупляться вже через 1-2 роки.

Якщо ділянка розташована у віддаленій сільській місцевості, то в умовах снігових заметів та бездоріжжя представлений мінітрактор стане відмінним транспортом, щоб дістатися туди. Малюнок протекторів, що забезпечує хороше зчеплення з поверхнею, високий кліренс і можливість блокування диференціала заднього моста робить його відмінним варіантом для переміщення по пересіченій місцевості. Також з'являється можливість додаткового заробітку, якщо необхідно допомогти в буксируванні автомобілів, водії яких переоцінили їх можливості.

Експлуатація мінатюрного трактора DW 224 ATM комунальними службами

Ними він використовується в наступних цілях:

  • очищення доріг і доріжок від снігу, їх обробка засобами для боротьби з ожеледицею;
  • перевезення невеликих вантажів, сміття і т.д .;
  • обробка грунту перед висадкою клумб;
  • земляні роботи невеликого обсягу.

В цьому відношенні мінітрактор привабливий своїми габаритами. Його в основному залучають для прибирання паркових зон, прибудинкових територій, де великогабаритна техніка не зможе розвернутися.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs