Ніякої передоплати!

Де найкраще купити трактор в Україні?

Де найкраще купити трактор в Україні?

  

Ринок сільськогосподарської техніки в Україні досить великий. Вона необхідна для здійснення цілого спектра сільськогосподарських, будівельних, а також комунальних завдань. Одним з найпопулярніших і затребуваних типів є трактори з потужністю від 50 кінських сил. Є величезна кількість торгових марок, які представляють цю техніку. Всі вони відрізняються за потужністю, дизайну, комплектації та інше. Багато хто знає, що китайський трактор недорого коштує, в порівнянні з японської, корейської, індійської, а також американською технікою.

Настільки великий асортимент брендів є тільки в нашій країні, з найпопулярніших можна виділити трактора: Dongfeng, Wuzheng, Foton-Lovol, DEUTZ-FAHR, Belarus, ХТЗ, FARMLEAD, YTO, Kubota, Solis, Zoomlion та інші. Велика частина даний тракторів виробляються в Китаї. Але це не говорить про те, що вони не якісні і не надійні. Просто китайці за останній час стали приділяти більше уваги і сил на виготовлення якісної і надійної продукції щоб заслужити довіру покупців по всьому світу, в тому числі і Україна. Адже всі розуміють, що новий трактор при правильному обслуговуванні і певного догляду зможе прослужити набагато довше часу ніж японська техніка, яка вже довгий час працювала за кордоном.

Велику роль в продуктивності і довговічності нового трактора є магазин, де Ви його збираєтеся купувати. Справа в тому, що збірка і заправка маслами (передпродажна підготовка) будь-якого трактора відбувається безпосередньо в магазині. На сьогоднішній день в інтернеті можна знайти безліч таких компаній, які займаються продажем сільськогосподарської техніки. Але де в Україні купити трактор і як вибрати найкращий і надійний магазин? Адже багатьом доводиться після покупки звертатися за сервісною підтримкою, запасними частинами, а також просто консультацією по експлуатації.

 

Купівля трактора в нашому спеціалізованому інтернет магазині

 

    • Консультація. Де купити в Україні трактор? У нашому магазині при покупці трактора Ви зможете отримати якісну і розгорнуту консультацію від професійних фахівців, які розбираються в будь-який сільськогосподарської техніки і зможуть порадити придбати відповідне причіпний та навісне обладнання. Для того, щоб зв'язатися з ним - можете зателефонувати на гарячу лінію нашого відділу продажів.
    • Наявність. На наших виставкових майданчиках, які розташовані в багатьох містах України завжди в наявності повний спектр сільськогосподарської техніки від найвідоміших китайських і європейських виробників. На тест-драйв Ви можете записатися по одному з телефонів, які вказані на сайті. Також Ви можете замовити зворотний дзвінок, і наш кваліфікований фахівець зв'яжеться.
    • Збірка і передпродажна підготовка. Одним з головних критеріїв при виборі магазину якість передпродажної підготовки. Наш магазин при складанні використовується правильний інструмент і заправляє дорогими і якісними маслами і рідинами.
    • Гарантія та сервіс. В Україні продаж трактори, на коториие поширюється розширена гарантія на термін 12 місяців. На деякі торговельні марки є гарантія від двох років.
    • Доставка. Трактори доставляються абсолютно безкоштовно в нашій компанії доставляються за допомогою спеціальних автомобілів.
    • Ціни. Наш магазин є офіційним представником багатьох брендів тракторів, тому вартість їх у нас найнижча.
    • Кредит і розстрочка. При необхідності можна трактор взяти в розстрочку або кредит на найкращих умовах в Україні. Ми співпрацюємо з великою кількістю банків і кредитних товариств.
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs