Ніякої передоплати!

Генератори Matari: які бувають і для чого потрібні

Генератори Matari: які бувають і для чого потрібні

  

Генератори Matari: які бувають і для чого потрібні

Генератори Matari не потребують представлення: популярні в Україні пристрою часто виручають при раптових відключеннях електрики і в аварійних ситуаціях. Японський бренд випускає 2 основних види приладів: бензиновий і дизельний. Перші найчастіше застосовуються в домашніх умовах або невеликих магазинах, а другі більше підходять для різних підприємств: вони довше працюють на своєму паливі. З недавніх пір в каталозі виробника присутні компактні інверторні моделі, які оснащені електронними схемами управління. Вони використовуються для підключення чутливої ​​електроніки при відсутності центрального електропостачання. Не знаєте, як вибрати генератор Matari? Тоді уважно вивчіть інформацію нижче.

Вибираємо генератор

Головна характеристика будь-якого генератора - потужність. Саме з нею варто визначитися в першу чергу: недостатньо потужний пристрій далеко не завжди зможе забезпечити роботу всіх електроприладів. І навпаки - надто продуктивна модель буде витрачати багато палива даремно. Крім того, генератори розрізняються за кількістю фаз.

  • Однофазний. Підходить для домашніх умов, де рідко можна зустріти прилади, які працюють від трьох фаз.

  • Трифазний. Призначений для більш серйозного обладнання з трьома фазами.

  • Універсальний. Створено для повноцінної роботи разнофазних приладів.

В асортименті Matari можна знайти як ультрабюджетні пристрою потужністю до 15 кВт, так і солідні станції з 88 кВт. Відзначимо, що генератори від японського виробника досить поширені серед власників приватних будинків і дачних ділянок в Україні. Більшість моделей зарекомендували себе як надійні джерела живлення. То який генератора купити? Все просто: при виборі пристрою орієнтуйтеся на місце використання. Для заводів, фабрик і будь-яких інших приміщень, де багато електричного обладнання, краще придбати масивний дизельний варіант з високою потужністю. Власникам невеликих заміських будинків знадобляться бензинові моделі, а для любителів подорожей і вилазок на природу варто придивитися до інверторному типу. А тепер давайте детально розглянемо основні види генераторів і їх особливості.

Бензинові

Серед переваг бензогенераторов можна виділити невеликі габарити, тиху роботу і невисоку ціну. Однак, бензинові варіанти створені перш за все для резервного живлення. В середньому вони можуть пропрацювати до 12-ї години. 

Дизельні

Створені для серйозних навантажень. До них можна підключити декілька будинків або ціле виробниче приміщення. При цьому, дизельні генератори економічніші, тому що витрачають менше палива, і до речі, ціна на солярку дешевше, ніж на бензин.

Інверторні

Інверторні генератори відрізняються портативністю: їх можна брати з собою в поїздку на дачу або рибалку. Компактний пристрій доступно широкому колу споживачів. Потужність інверторних пристроїв невелика (від 1 до 3 кВт), але ними можна живити навіть найчутливіші електроприлади.

Як і де придбати генератор Matari?

Щоб правильно вибрати генератор, важливо розуміти, де він буде експлуатуватися і яке навантаження відчувати. Не сумнівайтеся: ідеальний варіант можна знайти для будь-якого будинку або підприємства. Сьогодні придбати пристрій для резервного живлення не складе труднощів. Не знаєте, де купити генератор? Ознайомтеся з асортиментом магазину Мотокосмос, в каталозі якого представлені найпопулярніші моделі від компанії Matari. Інтернет-магазин щільно співпрацює з виробником генераторів довгі роки. Тому вартість пристроїв для резервного живлення обрадує багатьох українців.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs