Ніякої передоплати!

Як відрізнити трактори Скаут від підробки?

Як відрізнити трактори Скаут від підробки?

Трактори серії Скаут користуються великою популярністю в Україні. І все частіше з'являються несумлінні продавці, що пропонують неоригінальну продукцію. Розглянемо докладніше, як її розпізнати. Відразу слід зазначити, що розробка і складання тракторів Скаут виконується тільки в Китаї. Якщо продавець заявляє, що перед вами якісна Українки або білоруська техніка, то задумайтеся про її походження.

Що використовується навісне обладнання

В оригінальних тракторах Скаут використаний гідравлічний розподільник, в якому передбачено не тільки фіксоване положення, а й плаваючий режим. Все навісне обладнання, яке використовується для обробки грунту, може працювати тільки з цим режимом. У гидроусилителях підробок його немає. Тому установка більшості варіантів навісного обладнання на нього неможлива.

Запатентована конструкція підйомного редуктора

У підйомному редукторі оригінальних скаутів обертання шестеренчатого ВВП передається на навісне обладнання. При цьому встановлена передача впливає на зміну швидкості обертання. Для передачі крутного моменту встановлена подвійний ланцюг, закрита корпусом, стійка до зносу.

Редуктор в контрафактної продукції використовується рідко. Привід виконується з використанням звичайного ланцюга або відкритої зірочки. Це не тільки призводить до частих поломок, але і сприяє притирання гидрораспределителя.

Можливість безпроблемного використання переднього навісного обладнання

Конструкція капота оригінального трактора СКАУТ дозволяє використовувати косарки, щітки та інше активне обладнання, яке встановлюється спереду. У підробках ж доведеться частково вирізати капот, щоб протягнути ремінь.

Використання планетарного диференціала в коробці передач

Основному завданню планетарного диференціала є розподіл крутного моменту на приводних колесах з урахуванням чиниться опору. Завдяки цьому вдається уникнути стирання покришок при поворотах. Також зменшується і радіус розвороту.

Через відсутність планетарного диференціала в підроблених моделях привід при розвороті здійснюється або на заблоковану вісь, або на одне колесо. Це і призводить до передчасного зносу покришок. У більшості випадків, щоб приховати цей недолік, використовується здвоєна педаль гальма, що дозволяє пригальмовувати в поворотах.

Потужності характеристики трактора

В оригінальних тракторах використовуються якісні двигуни, деталі яких стійкі до зносу. Але і вони не можуть розвивати позамежну потужність. У ТТХ підроблених моделей часто вказують потужність одноциліндрового двигуна більше 25-30 к.с. Таких показників просто не може бути!

У всіх оригінальних моделях використовуються безпечні глушники, що виводять вихлопні гази вгору, а не в грунт. У підробках це часто не дотримується, що не тільки призводить до забруднення оброблюваної землі, а й може спровокувати пожежу

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs