Ніякої передоплати!

Як правильно вибрати квадроцикл?

Як правильно вибрати квадроцикл?

  

Ні для кого не секрет що вибір будь-якої техніки з електричним і бензиновим двигуном вимагає певних знань. На сьогоднішній день досить популярними серед українців є квадроцикли. Буває квадроцикл на бензині, електричні, а також дизельні. Кожен з цих типів мають як переваги, так і недоліки.

 

Різновиди квадроциклів і їх особливості

  • Електричні. Дані агрегати працюють від електродвигуна і акумуляторної батареї. Мають невеликий конструкційний вага, невисоку швидкість пересування і найбільше підходять для дітей невеликого віку. Одного заряду акумуляторної батареї вистачає до однієї години експлуатації. На ринку України присутні переважно техніка китайського виробництва з гарантійним терміном на 1 рік. Підвіска складається з декількох амортизаторів і ланцюгового приводу. Колеса - пневматичні з протектором, який призначений для їзди по бездоріжжю.
  • Бензинові. Саме широке застосування і розповсюдження зайняли саме квадроцикли з ДВС. У цей категорію також входить дитячий квадроцикл на бензині. Вартість таких агрегатів повністю залежить від торгової марки, типу підвіски, приводу, а також потужності. Як правило до дитячих версіями відносяться квадроцикли з об'ємом циліндра від 110 до 250 кубічних сантиметрів. Вони мають просту підвіску з одним амортизатори, ланцюговий привід і невелика вага. До більш професійним можна віднести повнопривідний бензиновий квадроцикл з незалежною підвіскою, постійним приводом на всі колеса, а також об'ємом бензинового двигуна від 300 кубічних сантиметрів. Вартість їх істотно вище ніж на дитячі моделі. Але і задоволення від них отримати можна набагато більше.
  • Дизельні. Досить рідко можна зустріти дизельні квадроцикли. Як правило такі двигуна встановлюють на дорогі всюдиходи і квадроцикли, вартість яких починається від 8000 $ і вище. Відносяться вони до професійної техніки і використовуються безпосередньо тільки по бездоріжжю і на просіканими місцевостях.

 

Призначення і сфери використання квадроциклів

Ні для кого не секрет що така техніка, як квадроцикли можуть служити не тільки як засіб для пересування. Вони можуть використовуватися і для інших завдань:

    • Прибирання снігу. При наявності спеціальної лопати відвал, а також ланцюгів протиковзких для пневматичних коліс - навіть якісний дитячий квадроцикл бензиновий можна використовувати для прибирання свіжого снігу з доріжок і вулиць.
    • Транспортування вантажів. За допомогою спеціального візка або невеликого причепа квадроцикл може транспортувати малогабаритні вантажі, заготовлювати дрова на зимовий опалювальний період.
    • Активний відпочинок. Але все ж головним призначенням квадроциклів вважається отримання водієм задоволення від поїздок, а також адреналіну. Чим могутніше і якісніше техніка, тим більше задоволення можна отримати.
    • Спорт. На сьогоднішній день не рідко можна побачити безліч змагань на квадроциклах при проходженні різноманітних перешкод на трасах де не впоратися ніяка мототехніка.

Підбираючи собі квадроцикл бензиновий, електричний або дизельний - необхідно розуміти для яких цілей Ви його будете використовувати. Ми категорично не рекомендуємо купувати таку дорогу техніку як квадроцикли в неперевірених і не надійних інтернет магазинах. Ми можемо надати для Вас широкий асортимент техніки, безкоштовну адресну доставку по всій території України, якісний сервіс та обслуговування як в гарантійний, так і після гарантійний періоди. Також при появі питань - можете зв'язатися з нашим кваліфікованим відділом продажів для більш детальної консультації та оформленні замовлення.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs