Ніякої передоплати!

Як вибрати квадроцикл?

Як вибрати квадроцикл?

  Якщо ви вважаєте, що квадроцикли - це тільки прогулянкова техніка, то поспішаємо вас «розчарувати». Сьогодні моделі мають більш широкий функціонал і користування. Одні моделі використовуються для спортивних змагань, інші - як «робочі конячки» в господарстві, треті - для дітей.

Всі їх об'єднує здатність проходити яри, підніматися на пагорби, справлятися з будь-якими ситуаціями на бездоріжжі. Як вибрати квадроцикл відповідно до своїх потреб? Розберемося з основними напрямками, конструкційними та функціональними можливостями.

Утилітарні моделі

Це найбільш поширений клас квадроциклів - «трудяги». Якщо вам потрібно відбуксирувати важкі об'єкти, прибрати сніг у дворі, перевезти вантажі. Природно, такі моделі використовують не тільки для роботи, але і відпочинку. Любителі поїздок по дикій природі оцінять прохідність транспорту, пристойну потужність двигуна. За ці якості моделі мають велику кількість шанувальників в Україні та в усьому світі.

  Щоб перевозити вантажі, ці моделі:

    • важче і масивніше спортивних аналогів;
    • мають масивні колеса, з глибоким протекторним рельєфом;
    • є багажники спереду і ззаду;
    • повний або задній привід.
    • наявність фаркопа.

З огляду на розміри, утилітарні квадроцикли оснащують двигунами потужністю 10-50 к.с. Середні розміри двигунів варіюються від 150 до 500 см3. Як правило, у них незалежна передня підвіска і дискові гальма.

Які бувають квадроцикли за ціною? Залежно від потужностей і функцій, споживач може підібрати собі бюджетну або дорогу модель. Ціни варіюються в межах $ 800-10000.

Застосовуються моделі повсюдно: одні моделі - в сільському господарстві, інші - для екстремального відпочинку і швидкої їзди, треті - вибирають любителі риболовлі та полювання.

Спортивні моделі 

Якщо ви збираєтеся ганяти на складних треках зі складними умовами прохідності, просто швидко їздити по лісі, вам потрібен спортивний квадроцикл. Моделі цього напряму мають потужний двигун - до 700-800 см3 і легкий кузов. Таке співвідношення даних дозволяє швидко розганятися до 150 км / ч. Коробка у таких моделей представлена ​​механікою. Привід поширюється на два колеса. Незалежна підвіска відповідає високій маневреності. Елементів і пристроїв для сільськогосподарської роботи немає.

Який вибрати квадроцикл виходячи із завдань? Одні моделі підходять для засніжених треків, інші для піщаних доріг, є також квадроцикли для особливо вибоїстій дороги. Всі вони мають специфічну конструкцію.

Дитячі квадроцикли

Який квадроцикл купити, якщо у вас є дитина? Для дітей і підлітків вибирають моделі невеликих габаритів, з потужністю 4-9 к.с. При цьому встановлюється двигун об'ємом 50-150 см3. Такі квадроцикли розганяються до максимальних 60 км / год, але і цієї швидкості цілком достатньо для дитини. За ціною моделі цілком доступні. Управління такими усюдиходами вчать дитину відповідальності, самостійності. Крім того, покупка першого транспорту в житті дитини - привід подорожувати в умовах дикої природи всією сім'єю.

Безпека дитини - перше, на що звертають увагу виробники дитячих квадроциклів. Елементи кузова, підвіска, виконані так, щоб не зіпсувати знайомство з навколишнім світом. Також на техніку встановлюються обмежувачі швидкості, щоб уникнути травм. У всьому іншому моделі схожі на своїх великих побратимів. Те ж управління, КПП, незалежна передня підвіска. Є підстави очікувати, що така техніка стане вірним другом для дитини.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs