Ніякої передоплати!

Як вибрати мототрактор?

Як вибрати мототрактор?

Мінітрактор візуально мало чим відрізняється від звичайного трактора, не рахуючи параметрів. А мототрактор – це скоріше вдосконалений мотоблок. За вартістю мототрактор обійдеться набагато дешевше і на паливі можна добре заощадити. Це ідеальний варіант, щоб не переплачувати за обробку поля невеликій площі.

Переваги мототрактора

  • він в 10 дешевше звичайного;
  • швидко окупається;
  • багатофункціональний, адже може володіти широким комплектом навісного обладнання;
  • управління минитрактора нескладне, з ним впоратися навіть новачок;
  • при поломці мототрактор, як правило, можна відремонтувати самостійно;
  • працювати на мототракторе набагато легше, ніж на мотоблоки.

Як вибрати мототратор?

Для початку потрібно визначитися з його завданнями, тобто, які саме роботи буде виконувати техніка, як часто і яку площу їм потрібно обробляти.

Потужність

Чим могутніше трактор для домашнього господарства, тим дорожче він коштує. Якщо у вас маленька територія і вам потрібно просто підстригти газон, то вистачить і техніки на 12-15 літрів. Агрегат на 25 літрів буде справжнім трудівником, який зоре город, проведе збирання врожаю, прибере сніг, словом виконає будь-які завдання, що вимагаються від повноцінного трактора звичайного розміру.

Габарити

Подумайте про те, де ви будете тримати трактор поза робочий час. Для дачі краще купити мінітрактор поменше, щоб прилаштувати його в гаражі, а також, щоб він міг маневренно проходити по вузьких дачним стежками.

Вага

Якісна модель буде важити не менше тонни. Так як на вагу впливає міцність металу, то краще вибирати більш важкі варіанти.

Комплектація

Наявність гідропідсилювача

Гідропідсилювач дає можливість істотно спростити управління, хоча на функціональність він не впливає. Рекомендується купувати трактора з такою опцією при великих обсягах роботи.

Вал відбору потужності

Необхідний, щоб обертати не тільки колеса, але і прикріплене обладнання, щоб розширити функціональність трактора. У простіших моделях його може не бути.

Гідроклапани

Потрібні, якщо плануєте прикріплювати гідравлічне обладнання.

Вибір виробника

Зупиніть свій вибір на відомих марках, щоб в разі поломки можна було без проблем знайти запчастини. Уникайте брендів, що пропонують унікальне навісне обладнання, яке не сумісне з іншими моделями. Що стосується країни-виробника, то світове лідерство належить Китаю, гарна якість і вигідні ціни також у Росії та Білорусі.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs