Ніякої передоплати!

Яке масло заливати в мінітрактор?

Яке масло заливати в мінітрактор?

 Для фермера, який організував підприємство будь-якого масштабу, важлива висока швидкість механізації процесів: оранки, посіву, покосу, культивації, збору врожаю. З цієї причини важливо зберігати високу продуктивність техніки. Механізаторові необхідно знати яке масло лити в китайський трактор, щоб уберегти двигун, трансмісію, гідравліку. З розвитком тепличного господарства, використання в комерційних цілях ділянки від 10 соток до 5 гектар, використовують мінітрактори. Така техніка показала високу продуктивність, маневреність на невеликих ділянках. Ціна їх менше ніж вартість стандартного трактора. З цієї причини залишається актуальне питання: яке масло лити в японський трактор невеликого розміру, а також в китайські, українські, російські, білоруські аналоги?

 

Навіщо заливається масло?

Масло захищає не тільки від зносу, а й запобігає перегріванню деталей. В системі фільтрації, олія запобігає пилове забруднення внутрішніх вузлів і агрегатів. Щоб запобігти передчасному зносу і поломку деталей, продовжити їх службу, необхідно вчасно міняти масло. Нижче ми дамо кілька рекомендацій.

 

Двигун

Окрему увагу приділяйте ДВС, оскільки на нього покладено інтенсивні навантаження. Всі деталі в компонуванні працюють при високих температурах. Щоб ДВС довше працював, заливається виключно дизельне масло. Не потрібно економити на маслі для двигуна. Якщо ДВС вийде з ладу, ремонт його обходиться дуже дорого. При заливці масла звертайте увагу на в'язкість і склад. Споживачеві можуть запропонувати мінеральне, синтетичне і напівсинтетичне масло, але важливий критерій будь-якої продукції - температурний межа.

Виходячи з температури, вибирається зимовий, літній, всесезонне масло. Частота заміни різна, але в середньому воно змінюється в двигуні кожні 50 мотогодин.

 

Трансмісія

З огляду на, що під час роботи трансмісія відчуває високе навантаження тертя на деталі і агрегати, водієві важливо своєчасно міняти масло. В області його застосування широкий діапазон температур, високий тиск, швидкість обертання деталей. Тому необхідно вибирати якісне масло. В іншому випадку неякісна мастило або несвоєчасна її заміна веде до зносу і перегріву деталей. При використанні масла на деталях трансмісії утворюється плівка. Завдяки їй, всі комплектуючі витримують високі температури і високі навантаження. Заміна масла необхідна згідно з інструкцією виробника. В середньому ж заміна відбувається кожні 100-150 мотогодин.

 

Системи фільтрації 

Оскільки рідина масла тут бере на себе всю пил, не дозволяючи переходити їй в циліндр, тут також важливо постійно стежити за рідиною. В цьому випадку неважливо, яке масло ви ллєте. У систему фільтрації можна заливати навіть відпрацювання. Тільки міняти її потрібно після проведення робіт в кінці дня. Це необхідно, щоб очищення повітря була якісною, і не засмічувалися деталі.

 

Гідравліка

Тут мастило служить вірою і правдою весь термін служби. Фермеру або механізаторові важливо стежити щоб, все вузли і агрегати завжди були змащені. В такому випадку, гідравліка служитиме довгі роки.

 

Пам'ятка власникам, які купили новий трактор

Якщо ви тільки купили нову техніку в «Мотокосмос» і будь-якому іншому магазині. Проводьте технічний огляд (ТО) деталей, вузлів і агрегатів з наступною частотою:

1 ТО - через 50 мотогодин

2 ТО - через 100 мотогодин

3 ТО - через 200 мотогодин

4 ТО - через 400 мотогодин

Природно, під час огляду перевіряється масло, знос і інші деталі. Так ви мінімізуєте поломки техніки під час інтенсивної сезонної роботи.

Відгуки по статті:
5   4
Написати відгук
    Почали говорити за масло а яке?
    Ну и
    Результат-0.
    Ну и какое?
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs