Ніякої передоплати!

Який китайський мінітрактор кращий? Як вибрати транспорт бюджетного та середнього сегменту

Який китайський мінітрактор кращий? Як вибрати транспорт бюджетного та середнього сегменту

Приваблива ціна та широкий асортимент багатьох заманює у мережі китайської продукції. Міфи про шлюб і низьку якість давно розвіяні. На сьогоднішній день мінітрактор із Китаю вважається одним із найбільш затребуваних в Україні.

Багатофункціональна техніка чудово справляється з поставленими завданнями з урахуванням кліматичних та територіальних особливостей. Інтернет-магазин Мотокосмос представляє вашій увазі китайський міні-трактор за доступною ціною в широкому розмаїтті моделей.

У цій статті ми опишемо всі тонкощі вибору агрегату для дачі, села чи власного бізнесу.

Чому варто купити китайський мінітрактор у 2024 році для дачі?

Китайський мінітрактор популярний був торік і 2024 року попит на нього не зменшився. Особливо актуальним він залишається для експлуатації у сільському господарстві невеликих габаритів.

За допомогою техніки аграрії та фермери вирішують більшу частину завдань: просапні та посівні роботи, збирання врожаю та території, будівельні завдання тощо. Агрегат є універсальною машиною, яка незамінна в багатьох галузях. Завдяки агрегатуванню з великою кількістю наважок китайські моделі особливо цінні.

Вони не потребують складного ремонту та дорогих та рідкісних деталей, прості в обслуговуванні, всі робочі вузли можуть бути замінені за потреби. Одна з головних переваг - ідеальне поєднання ціни та якості.

Інші переваги:

  • Низька ціна - завдяки цьому агрегат став доступним для великої кількості людей, що, безперечно, величезний плюс;
  • Зручне та просто використання - на обладнання доступна широка різноманітність навісного та причіпного обладнання, інструментів та запчастин;
  • Ремонтопридатність та дешевизна запчастин - важливий нюанс, який відіграє вирішальну роль, оскільки багато хто на практиці зіткнувся з проблемою заміни деталей для тракторів від європейських та американських виробників.

Які можна купити міні-трактори з Китаю?

Китайський міні-трактор класифікують залежно від таких моментів:

  1. Вид та тягові показники двигуна. На агрегат може бути встановлений 1 або 3 циліндровий двигун з дизельною паливною системою. Потужність варіюється від 12 до 40 кінських сил. Від цього показника залежить із якими за складністю завданнями справлятиметься машина.
  2. Наявність кабіни. В асортименті представлені варіанти з кабіною та без. Більшість моделей без кабіни, оскільки часто мінітрактори використовують не цілий рік і в цьому немає особливої необхідності. Крім того, безкабінники коштують дешевше. Кабінні моделі мають панорамне скління, зручний простір для водія, систему опалення та вентиляції.
  3. Особливості гідравліки. Китайський мінітрактор для дачі буде з триточковою навісною системою та простим валом відбору потужності. Моделі з більшою потужністю укомплектовані двошвидкісним ВОМ, кількома гідровиходами.

Як вибрати та купити китайський мінітрактор в Україні?

При виборі транспорту рекомендуємо звертати увагу на три основні пункти, відповідність продуктивності та необхідних потужних показників, які потрібно визначити за площею ділянки та необхідними роботами, репутація бренду, комплектація. Продуктивність визначається залежно від площі території та типу завдання.

Наприклад, для виконання комунальних та будівельних завдань, буде потрібно повнопривідний і досить потужний агрегат. Для дачі чи села підійде і простіший варіант. Серед популярних та надійних китайських брендів відзначають Сінтай, ДонгФенг, Шифенг, Фотон Ловол.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs