Ніякої передоплати!

Який мінітрактор краще - переломка або класика?

Який мінітрактор краще - переломка або класика?

Мінітрактор - універсальна, компактна спецтехніка, яка є відмінним помічником в господарстві і на приватних фермерських ділянках. Такі машини набирають все більшої популярності і витісняють з малого сільськогосподарського бізнесу своїх повнорозмірних побратимів. Це обумовлено економічністю, дешевизною і функціональністю.

Багатьох власників ділянок цікавить, як зробити мінітрактор-переломках своїми руками. Так, такий трактор можна зробити своїми руками, а можна купити класичний варіант переломка. У статті ми розберемо, яке з цих рішень буде краще.

Що таке переломка?

Більшість новачків в сферах сільського господарства й гадки не мають про таке слово, як «переломка». Це відмінний економний варіант минитрактора, яким користуються умільці вже не одне покоління.

Саме слово «переломка» має на увазі наявність переломною рами у такої техніки. Зовні, переломка 4х4 вдає із себе звичайний механізм з мотоблоком, який і лежить в основі системи.

Трактори-переломка, умовно можна розділити на 3 категорії:

  • Саморобний варіант 4х4, який збирається своїми руками;
  • Полусамодельний - коли власник сам модернізує заводську модель;
  • Класика - заводська переломка, для тих, хто не малює робити її своїми руками.

Кожен з цих варіантів має свої плюси і мінуси. На просторах мережі безліч схем з компонуванням деталей і відгуків умільців, які поетапно розписують процес створення минитрактора.

Переломка і класика: які переваги і недоліки мають?

Такий варіант безумовно, забирає багато часу і енергії. Однак, на виході людина отримує саме ту техніку, яку він хоче. Крім того, в процесі створення він може допрацьовувати багато елементів або робити по своєму. Звичайно, взятися за виготовлення саморобної переломка під силу далеко не кожному, але деякі люди люблять возиться зі створенням різних механізмів.

З великих плюсів такого підходу можна виділити те, що зробити трактор з переломною рамою можна з найпростіших елементів, які знайдуться на фермі. Для цього підійдуть старі і зламані механізми. Не варто забувати і про ціну: купити готовий варіант дорожче, ніж зробити своїми руками. Витрати на створення машини настільки малі, що їх складно відбити за один сезон роботи

Тепер про класичному варіанті. Тут все досить просто. Якщо не хочеш витрачати час і нерви, то просто купи готовий варіант. Так, це буде в кілька разів дорожче. Такий варіант підходить для тих, кому в стислі терміни потрібна готова техніка. Заводський мінітрактор можна доопрацювати з часом.

Як визначитися?

Виходячи з вищенаведеного, кожен власник ділянки повинен сам зважити всі за і проти. Не варто відразу відмітати думка про створення саморобної машини. Це досить цікавий і цікавий процес, але його варто вибирати, коли є багато вільного часу і трохи умінь. Якщо трактор потрібен терміново, простіше купити готовий.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs