Ніякої передоплати!

Який трактор краще для прибирання снігу?

Який трактор краще для прибирання снігу?

Наступ нового сезону - це завжди ретельна підготовка, в ході якої дуже важливо забезпечити господарству хорошу технічну складову. Особливо, якщо мова йде про зиму.

Погодьтеся, ніколи не знаєш що очікувати зимового сезону - заметів по коліно або дощу з непроглядній сльотою. У будь-якому випадку треба бути готовим і зустрічати його у всеозброєнні.

Пропонуємо сьогодні обговорити питання підбору кращого минитрактора для прибирання снігу. Можливо, настав час позбутися від совкових лопат і необхідності розкидати замети вручну?

Види машин для прибирання снігу

Умовно снігоприбиральні машини можна розділити на кілька основних категорій. Відповідно, ви без проблем зможете підібрати оптимальний для себе варіант по ціні, функціями і характеристиками.

Мiнiтрактор

Мабуть, найпопулярніший в Україні спосіб позбутися від снігу на невеликих територіях. Варто недорого і при цьому може видати досить непоганий результат. Досить компактний, не займає багато місця в гаражі і при цьому має гарну потужністю.

Мiнiтрактор може легко перетворитися на функціональну машину - до нього можна придбати додатковий комплекс навісного обладнання (щітки, лопати відвали, причепи тощо).

Така машина ідеально підходить для невеликих приватних компаній, господарств і міських комунальних підприємств, які займаються розчищенням паркових доріжок та пішохідних тротуарів.

Комунальний трактор

Цього «малюка» ми звикли бачити на дорогах міста, коли тільки випав сніг. Він трохи більше минитрактора, при цьому покликаний вирішувати проблему заметів швидко і досить ефективно. Тут справа не терпить простоїв.

Відповідно, підійде більше комунальникам, які займаються очищенням автошляхів.

«Змішаний» трактор

Виконує ті ж функції, що і класичний мінітрактор, проте все обладнання (лопати і волоті) вже вбудовано в механізм. Вам не доведеться витрачати час, щоб замінити інструменти.

Залишається універсальної і досить економною альтернативою габаритним господарським машинам.

Снігоприбиральна машина

Мабуть, самий універсальний і професійний вид техніки для прибирання снігу. Може також впоратися як з великими кучугурами, так і щойно випав снігом. Крім того, має потрібні пристосування для вантаження снігових навалів в кузов вантажівки для їх вивезення.

Основною перевагою професійної снігоприбиральної машини залишається можливість прибрати серйозну полій з дороги.

Відповідаючи на питання, який трактор краще для прибирання снігу, ми б рекомендували орієнтуватися в першу чергу на ваш бюджет і тільки потім на основні функції техніки.

Наприклад, якщо ви власник приватного господарства, то професійні снігоприбиральні моделі вам ні до чого - базові роботи по розчищенню доріг та розбивці заметів можна виконати за допомогою простого минитрактора. У свою чергу, для комунальних служб краще підібрати машину серйозніше.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs