Ніякої передоплати!

Який мінітрактор вибрати від японського виробника?

Який мінітрактор вибрати від японського виробника?

Який мінітрактор вибрати від японського виробника?

Японія займає провідні позиції з виробництва малогабаритної сільськогосподарської техніки. Високоякісні мінітрактори навіть занесені до Книги Гіннеса, як найкомпактніші. Перед покупкою транспорту для городу, поля чи саду багато хто стикається з тим, який вибрати мінітрактор: японський чи китайський. У цій статті ми розповімо про переваги та недоліки обох варіантів, а також про те, як вибрати техніку з Японії та купити її в Україні.

Китайський чи японський мінітрактор?

На ринку сільськогосподарської техніки України лідирують японські та китайські мінітрактори. Різниця між ними досить відчутна, кожен з них має свої плюси та мінуси, на які рекомендуємо орієнтуватися при виборі:

  1. Японський мінітрактор. Техніка з Японії славиться по всьому світу своєю високою якістю, витривалістю, «невбивністю», запчастинами преміальної якості. Саме тому її купують як у новому стані, так і підтриманому. Виробництво в Японії вважається одним із найбільш високотехнологічних у світі. До недоліків мінітракторів відноситься висока ціна, дефіцит запчастин та дорогий ремонт.
  2. Китайський мінітрактор. За якістю транспорт з Китаю набагато поступається японському, але доступна вартість та ремонтопридатність для багатьох стає вирішальними факторами при покупці.

Особливості міні-тракторів з Японії

Японський мінітрактор обладнується надійними підвісками та економічними довговічними дизельними двигунами з підвищеним моторесурсом. Над кожною моделлю працює команда інженерів, проводяться численні тестування та випробування у польових умовах. На виході отримуємо бездоганний агрегат, який працює не роки, а десятиліття безперебійно. Японський мінітрактор оснащується дорогими колесами з редуктором, що дозволяє регулювати оберти. Він може бути повнопривідним або задньопривідним, але прохідність від цього не сильно страждатиме. Двигун мінітрактора охолоджується рідинною системою, запускається електростартером. Механічна коробка також працює багато років, проста і надійна в експлуатації.

Практично всі моделі оснащені незалежною триточковою навісною системою з посиленою гідравлікою. Вантажопідйомність трактора може досягати позначки 1000 кг, завдяки цьому можливе агрегатування з будь-якими наважками. Приладова панель включає необхідні датчики для контролю та грамотного керування технікою.

Японський мінітрактор вибрати: бренди

Коли стоїть питання, про те, який вибрати японський мінітрактор, насамперед розглядаємо виробників сільськогосподарської техніки. Найбільш затребуваними в Україні вважаються такі виробники міні-тракторів:

  1. Кубота. Компанія виготовляє малогабаритне обладнання для сільського господарства понад 30 років. Широкий модельний ряд представлений серіями B, BX, X, L та М. Кожна із серій виробником спеціально розроблена під певне завдання. Наприклад, японський міні-трактор серії Х призначений для підсобного господарства. Інші моделі має основне призначення в аграрному та садовому ремеслі. На мінітракторах Кубота встановлені дизельні трициліндрові двигуни потужністю 16-25 кінських сил. Задня та передня колії регулюються по ширині. Трансмісія найчастіше має 9 швидкостей зниженої та підвищеної передачі. Міні-трактори B 1500 і ВX 1870 обладнані подвійним блокованим диференціалом і тришвидкісним валом відбору потужності.
  2. Виробництво ISEKI. Компанія виробляє японські міні-тракторами серіями T, TG, TJ, TF і так далі. Найпотужнішими є моделі із серії TG. На них встановлені двигуни з потужністю 33-50 кінських сил і трансмісія з 24 перемиканнями швидкостей. Також є гідропідсилювач керма, багатодискові гальма. Менш потужними, але також досить продуктивними вважаються міні-трактори японського виробництва серії TF. 27-сильні двигуни з трьома циліндрами забезпечують відмінну прохідність та роботу з важкими навішуваннями. Серія міні-тракторів TJ відноситься до професійної спеціалізованої техніки з підвищеною потужністю.
  3. Мітсубісі. Витривалі та компактні японські мінітрактори Мітусубісі відрізняються відомим дизайном, підвищеною продуктивністю, універсальністю застосування. Одна з найбільш затребуваних моделей від бренду Mitsubishi - МТ-180 D. Ця модель обладнана повним приводом і диференціалом, що блокується, мотором з потужністю в 18 кінськими силами і оригінальною трансмісією. Також варто зазначити наявність паливного фільтра. Робочі вузли японського мінітрактору високої міцності з розрахунком на інтенсивні навантаження.
  4. Янмар. Один із найсучасніших візуально та технологічно японських мінітракторів виробляється брендом Янмар. Виробник представив всього кілька серій, що відрізняються гідростатичною трансмісією, триточковою навісною системою з гідравлічним управлінням, диференціалом, що блокується, шестиступінчастою коробкою передач.

Вартість японських мінітракторів

Виробництво японських мінітракторів здійснюється за допомогою високих технологій, кожен рабінший вузол розрахований великі навантаження, багаторічну службу. Тому вартість не може бути низькою. Саме за міцність та довговічність цінуються мінітрактори з Японії.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs