Ніякої передоплати!

Купити квадроцикл в кредит в Україні

Купити квадроцикл в кредит в Україні

Купити квадроцикл в кредит

Якщо раніше квадроцикл був недозволеною розкішшю, то сьогодні все змінилося, сьогодні таку техніку може дозволити купити собі практично кожен бажаючий. На ринку України продаються досить брендів, які продаються за прийнятною ціною. Низька вартість — не єдина причина популярності квадроциклів. Для того, щоб їздити на такій мототехніці не потрібні права, немає вікових обмежень. Є багато моделей, які розробляються для дітей від 5-8 років. При цьому є всі механізми підвищеної безпеки: дистанційне керування з відключенням і запуском двигуна, обмежувачі швидкості, ремені, захист для рук. При цьому відзначимо, що далеко не всі клієнти можуть дозволити собі придбати навіть найдешевший дитячий електроквадроцикл вартістю від $400. Природно виникає логічне питання про покупку техніки в кредит.

Де можна купити квадроцикл в кредит в Україні?

Компанія "Мотокосмос" давно працює з такими надійними українськими банками, як ПАТ «Альфа-Банк», АТ «ОТП БАНК», «КредитМаркет». Такими кредиторами пропонуються зручні та прозорі умови для кредитування: в тому числі пільгові перші три місяці з 0% ставкою, термін від 10 до 36 місяців. Кожен банк пропонує кілька вигідних програм на вибір, про які може докладніше розповісти співробітник будь-якого з трьох банків, який ви виберете.

Кілька причин покупки квадроциклів в кредит:

  • Будь квадроцикл купити в кредит можна без великих грошових вкладень. Клієнту не потрібно виплачувати відразу всю суму, а оплата частинами цілком доступна для жителя України з середньостатистичним доходом.
  • Багато програм передбачають наявність пільгового періоду з нульовою процентною ставкою до 3 місяців.
  • Від клієнта не потрібна наявність третіх осіб, які виступають поручителями, довідок про доходи, наявність податкових виписок.
  • Пропонується гнучкий трафік і можливість оформлення кредиту на термін до 3 років. Так ви отримуєте техніку з гарантією і можливість безболісно виплачувати загальну вартість поступово, невеликими частинами.
  • Якщо виникли складнощі з щомісячною оплатою в результаті форс-мажорних обставин, можливі процедури реструктуризації боргу або його пролонгації.
  • У програмах і загальній політиці банків немає прихованих платежів, додаткових комісій або оплачуваних банківських послуг. Всі умови прозорі і прописані в договорі.

Як купити квадроцикл в кредит?

Щоб купити техніку в кредит, необхідно пройти наступні етапи:

  • Натискається кнопка поруч з будь-якою моделлю «взяти кредит» на квадроцикл.
  • З'являється форма, де в заявці вказується ПІБ, ІПН, дата народження, номер телефону.
  • Далі менеджер відділу продажів передає дані до кредитний відділ банку і кредит на необхідну суму оформляється онлайн.

Щоб завершити угоду і купити в кредит квадроцикл договір підписується у відділенні банку або виїжджає кур'єр з кредитного відділення до вас додому. З усіх уточнюючих питань телефонуйте до відділу продажів або залишайте заявку. Вам самі передзвонять.

 
Відгуки по статті:
5   2
Написати відгук
    Можно узяти у кредит?
    Можно узяти у кредит?
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs