Ніякої передоплати!

Купити мототрактор в кредит в Україні

Купити мототрактор в кредит в Україні

Купити мототрактор в кредит

Поява мототракторів істотно полегшив ведення домашнього господарства. Суть в тому, що така техніка набагато зручніше, ніж мотоблок, але коштує на порядок дешевше, ніж мінітрактор. Якщо ви не займаєтеся веденням бізнесу, а тільки потрібно обробляти невеликий город, польову ділянку до 1-2 га, то купуйте мототрактор. Вам цілком вистачить такої техніки для виконання оранки, культивації, боронування, підгортання, посадки культур, перевезення вантажів. Проблема в тому, що не завжди у жителя села є $1700-5000 для покупки мототрактора. Природно виникає питання: де можна купити мототрактор в кредит в Україні? Компанія "Мото Космос" з 2012 року працює з банками-партнерами, які допомагають всім придбати мототрактор на вигідних умовах.

Мототрактор купити в кредит з доставкою по Україні

Інтернет-магазин "Мото Космос" більше 9 років працює з такими партнерами як «ОТП Банк», «Альфа-Банк», «КредитМаркет». Всі ці банки пропонують вигідні кредитні програми з пільговим Безвідсотковим періодом, низькою річною процентною ставкою, оптимальними термінами повернення коштів від 7 до 36 місяців, в залежності від добровільно обраного пакету послуг.

Є кілька причин покупки мототрактора в кредит:

  • Будь-яку модель можна придбати без значних вкладень.
  • Процедура оформлення кредиту здійснюється протягом 30-120 хвилин.
  • Оформлення кредиту сьогодні відсутність необхідності поруки, довідок про доходи, податкових виписок. Всі ці документи і треті відповідальні особи тепер не потрібні.
  • Залежно від банку клієнт отримує до 3 пільгових місяців, на які поширюється нульова процентна ставка.
  • Термін кредитування до 3 років. Цього цілком достатньо, щоб отримати купити якісний мототрактор для домашнього господарства, додаткового заробітку і безболісно для сімейного бюджету виплатити всю суму.

Наші банки-партнери «ОТП Банк», «Альфа-Банк», «КредитМаркет» не мають приховані платежі і додаткові комісії. Всі умови прозорі.

Як купити мототрактор в кредит?

Для покупки мототрактора в кредит, необхідно зробити наступне:

  • Натиснути на кнопку "взяти в кредит" на мототрактор поруч з моделлю, яка сподобалася.
  • Далі спливає форма, де вказується ПІБ, ІПН, дата народження, номер телефону.
  • Менеджер передає дані клієнта на банк, і його співробітники зв'язуються з покупцем, оформляється кредит. Договір з клієнтом підписується у відділенні банку або банківський співробітник виїжджає за адресою клієнта.

У будь-якому випадку створюються оптимальні умови покупки техніки в кредит. Щоб купити в кредит мототрактор і підписати договір, потрібні наступні документи: паспорт, іпн, рахунок-фактура. Якщо покупець студент, пенсіонер, інвалід, то додатково прикладається відповідний документ (посвідчення, студентський квиток). З питань отримання кредиту вас додатково може проконсультувати відділ продажів компанії "Мото Космос".

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs