Ніякої передоплати!

Будь-які кабіни і навантажувачі на минитрактора під замовлення

Будь-які кабіни і навантажувачі на минитрактора під замовлення

Компанія Мотокосмос надає послуги по монтажу кабіни і навантажувача для міні-тракторів. Ви можете встановити конструкцію на свою сільгосптехніку за вигідною ціною, перетворивши просту, універсальну машину в екскаватор з кабіною з.

Немає необхідності купувати важку спецтехніку, тому що за допомогою додаткових конструкцій ви отримуєте по суті таку ж машину. Відзначимо, що такі маніпуляції обійдуться набагато дешевше, ніж купувати повноцінний екскаватор.

Установка кабіни підвищує:

  • функціональність;
  • безпеку;
  • комфорт.

 

Особливості нової кабіни для вашого минитрактора

Універсальна, герметизована кабіна обладнана системами вентиляції та опалення. Вона захистить тракториста від атмосферних опадів, спеки та холоду. Це дозволяє не тільки цілий рік експлуатувати техніку, а й застосовувати її для розпилення хімікатів.

Конструкція універсальних кабін - міцний і жорсткий каркас, який також захищає водія в разі аварії (при перекиданні і перевертанні машини). Круговий скління забезпечує прекрасний огляд на 360 градусів.

Скло і двері сучасних тракторних кабін оснащені спеціальними амортизаторами, які фіксують елементи, що відкриваються в одному положенні. Це дозволяє провітрювати кабіну в спеку.

Ще одна ключова особливість установки кабіни - поліпшення тягової здатності трактора. Конструкція навантажує задній міст, завдяки чому і змінюються технічні характеристики машини.

Мотокосмос пропонує встановити універсальні і спеціальні кабіни для більшості сучасних мінітракторів різних брендів: DW, Foton, ДТЗ та ін.

Установка фронтального навантажувача

Навантажувач - навісне обладнання з простою конструкцією. Він стане в нагоді в різних ситуаціях: повсякденні роботи по господарству, ремонт, будівництво або прибирання. Ківш з рамою кріпиться до гідравлічного механізму.

Часто навантажувач додатково оснащують зубами, що спрощує взяття матеріалів. Зуби оберігають корпус від пошкоджень. У разі поломки, комплект зубів завжди можна поміняти на новий.

Найчастіше, навантажувач для минитрактора розрахований на невеликий обсяг роботи. Це прекрасний варіант для приватного господарства. За допомогою нього можна вантажити пісок, щебінь, зернові культури і сіно.

Якщо на вашій ділянці зібралася гора сміття, навантажувач допоможе швидко прибрати відходи в причіп і вивезти з території. Те ж саме стосується і снігу.

Як замовити кабіну або фронтальний навантажувач?

Щоб перетворити ваш компактний мiнiтрактор в комфортабельний екскаватор, ознайомтеся з асортиментом на сайті інтернет-магазину Мотокосмос. Ви можете замовити консультацію онлайн і разом з менеджером вибрати відповідне обладнання для вашої техніки.

Кабіну і навантажувач можна встановити самостійно, а можна замовити послугу в Мотокосмос. Для цього зверніться до менеджера і озвучте свої побажання. Співробітники компанії доставлять обладнання і швидко встановити його.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs