Ніякої передоплати!

Мінітрактор Foton TB-404 з кабіною - потужність і комфорт

Мінітрактор Foton TB-404 з кабіною - потужність і комфорт

Представлений китайським виробником мототрактор Foton TB-404обладнаний кабіною, що забезпечує максимальний комфорт оператора при виконанні різних завдань. Відмінна якість збірки і оптимальна комплектація трактора в поєднанні з відносно невисокою вартістю дозволила йому зайняти одну з лідируючих позицій на ринку.

Характерні особливості представленої моделі

Трактор має привабливий дизайн - обтічна форма в поєднанні з невеликими габаритами робить його візуально ще менше. Але компактний розмір не повинен вводити в оману. Під капотом встановлений силовий агрегат потужністю 40 к.с., що значно розширює функціональність техніки і забезпечує непогані швидкісні характеристики. Тому мототрактор Foton TB-404 може експлуатуватися не тільки при виконанні сільськогосподарських робіт. Він також використовується на промислових і комунальних підприємствах.

Також слід зазначити такі характерні особливості:

  • більш легке управління за рахунок використання гідропідсилювача керма;
  • розмір коліс забезпечує великий дорожній просвіт, завдяки чому в поєднанні з глибоким протектором досягається висока прохідність трактора;
  • трехточечная система кріплення позаду і дві пари гідровиходов в передній частині дозволяють використовувати широкий спектр навісного обладнання. Завдяки цьому функціонал техніки значно розширюється;
  • колія регулюється по ширині в межах 130-150 см;
  • використовується несинхронізованих коробка перемикання передач з кількістю швидкостей 8 + 8 реверсних;
  • використана стандартна система освітлення, що дозволяє використовувати трактор в якості засобу пересування на дорогах.

Особливо варто відзначити наявність в цій моделі мототрактора герметичній кабіни з підігрівом. Також передбачена і вентиляція. Тому працювати на ньому буде комфортно в будь-який час року, незалежно від погодних умов. Крісло водія можна відрегулювати під свої параметри.

Де можна використовувати мінітрактор Foton TB-404

Основною сферою його використання є виконання сільськогосподарських завдань - підготовка землі до посіву, безпосередньо посів, збір врожаю. Для цього використовуються плуги, сівалки, культиватори і т.д. За рахунок використання додаткового навісного обладнання список виконуваних функцій розширюється:

  • косарки дозволяють підтримувати газон в порядку. Також вони використовуються і комунальними службами при збиранні паркових зон;
  • відвали, ковші, щітки й розсіювачі дозволяють очищати дороги і доріжки від снігу, виконувати обробку для запобігання утворення полою;
  • висока потужність силового агрегату дозволяє транспортувати вантажі з використанням причепа.

За рахунок високої прохідності Foton TB-404 - відмінний варіант для переміщення по пересіченій місцевості взимку і під час бездоріжжя.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs