Ніякої передоплати!

Мінітрактор - відмінне рішення для прибирання снігу

Мінітрактор - відмінне рішення для прибирання снігу

Набридло прибирати сніг лопатою? Малогабаритний трактор може прекрасно впоратися з цим завданням. Для подібних робіт зовсім не обов'язково купувати спеціалізовану снНадоело прибирати сніг лопатою? Малогабаритний трактор може прекрасно впоратися з цим завданням. Для подібних робіт зовсім не обов'язково купувати спеціалізовану снігоприбиральну техніку.

Снігоприбиральні машини виправдовують витрати на їх покупку і обслуговування тільки при великих обсягах робіт. Трактор ж - машина універсальна, з його допомогою можна ще й сіяти, орати, косити, перевозити вантажі і виконувати цілий ряд інших завдань. А взимку - начепив обладнання, і прибирай сніг! До того ж, цю техніку можна придбати за порівняно невеликі деньгі.егоуборочную техніку.

Питання, які вирішує невеликий трактор взимку:

  • Розчищення доріг та майданчиків від снігового покриву, як свіжого, так і старого.
  • Перенесення заметів різних габаритів.
  • Перевезення снігу на причепі.
  • Видалення зледеніння з ділянок дороги.

При виборі малогабаритного трактора для очищення снігу слід враховувати приблизний обсяг робіт, який техніці належить виконувати. Важливими чинниками також є технічні можливості агрегату, його вартість і якість.

Спеціалізоване обладнання

Мінімальний комплект обладнання, яке використовує мінітрактор для прибирання снігу - це відвал і щітка. У більшості випадків даних навісних механізмів вистачає, щоб якісно розчистити проїжджу частину від снігу. Відвал кріпиться попереду, прибираючи основний обсяг снігу і льоду, щітка чіпляється позаду і прибирає з дороги залишки. Відвал буває двох типів: механічний і гідравлічний. Останній є більш функціональним, так як дозволяє регулювати кут прибирання снігу.

Для навантаження снігу на причіп з подальшим його вивезенням використовують ківш. Крім того, при очищенні снігу застосовують спеціальний снегоуборщик, який відкидає сніг в сторону. Він може кріпитися як попереду, так і ззаду малолітражного трактора. У разі заднього агрегатування снігоприбирача, попереду повинен бути встановлений відвал. Для збільшення ефективності прибирання снігу на ділянках великої площі, використовують грейдерний ніж в комплекті з відвалом.

Ефективність і економія

Можна вибрати комплект навісного обладнання, оптимально підходить під територію, яку ви плануєте очищати від снігу. Ціни на відвал для малогабаритних тракторів коливаються в середньому від 1000 грн. до 10000 грн. Вартість залежить від розмірів, функціоналу і якості. Звичайно, це додаткові витрати. Але взимку під час складних погодних умов мінітрактор для прибирання снігу стає просто незамінним, особливо в сільській місцевості. Та й в комунальному господарстві міста невеликі трактори користуються все більшою популярністю, так як можуть провести прибирання у важкодоступних місцях.

Малолітражні трактори - техніка економічна. Наприклад, одноциліндровий трактор потужністю 15 к.с. з дизельним двигуном використовує близько 1 л пального на годину. Купуючи малий трактор, ви отримуєте ефективну техніку, яка допоможе впоратися з поставленими завданнями на протязі всього року і заощадить ваші гроші.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs