Ніякої передоплати!

Мінітрактор з відвалом або прибирання снігу за лічений час

Мінітрактор з відвалом або прибирання снігу за лічений час

Втомилися від постійного перенапруження при прибиранні снігу звичайної совковою лопатою? Забудьте про неї раз і назавжди. Мінітрактор з відалом - то, що вам потрібно, якщо ви є власником приватної або комунальної площі. Всього пара хвилин і ваш двір сяє доглянутістю і чистотою, а головне - немає болю в спині і мозолів на руках.

На сьогодні найбільш актуальним обладнанням для прибирання снігу взимку є звичайна лопата або як її називають - відвал. За допомогою такого обладнання можна легко звільнити територію від снігу, не витрачаючи свої фізичні сили на тривалу прибирання.

Особливості в роботі мінітрактора з відвалом

Якщо ви володієте відкритою територією або невеликим двориком, то габаритна техніка і її швидка прибирання снігу вам не підійде. У дворі розташована велика кількість урн, стовпів, бордюрів та інших елементів. Повноцінний трактор просто не поміститися в коротку вулицю двору або зашкодить тендітні елементи. На допомогу прийде мінітрактор з відвалом, доступний для кожного.

При роботі з таким трактором, водій отримує ідеальний кут огляду, ризики пошкодження навколишніх елементів виключені. З навісними лопатами різноманітного розміру у вас з'явиться можливість прибрати сніг як з великої, так і з невеликою території.

Чому варто вибрати такий пристрій?

Сьогодні багато українців купують минитрактора, працюючи з ними, а не з габаритними снігоприбиральними машинами. Причин такого кілька:

  1. Швидкість і легкість прибирання в порівнянні з ручним методом.
  2. Прибирання великій території за короткий період.
  3. Ясна керування машиною і відвалом.
  4. Мінімальні витрати сил і максимальний результат.

Якщо ви втомилися витрачати час на прибирання снігу, скористайтеся мінітракторів з оптимальним розміром лопат. Технічний прогрес пішов вперед і подбав про ваш відпочинок, навіщо витрачати час і сили на важку ручну працю з прибирання снігу?


Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs