Ніякої передоплати!

Навісне обладнання для мінітракторів: як правильно вибрати?

Навісне обладнання для мінітракторів: як правильно вибрати?

Більшість господарів земельних ділянок мають значні за площею володіння, обробити які найчастіше буває вкрай складно. Цю проблему можна вирішити шляхом придбання минитрактора, природно, володіє всією необхідною комплектацією.

При покупці вподобаної моделі слід добре ознайомитися з її конструктивними особливостями і додатковим обладнанням для неї. Сучасні виробники пропонують різне навісне обладнання для мінітракторів, за допомогою якого можна виконувати найрізноманітніші роботи.

Яке навісне обладнання можна придбати для мінітракторів?

Багато людей ще з дитинства пам'ятають, наскільки важко вручну садити і копати картоплю. Зазвичай після таких «марш-кидків» болить не тільки спина, але і все тіло. Уникнути всього цього можна шляхом придбання такого обладнання, як картоплекопач і картофелесажалка. Воно дозволить істотно полегшити і прискорити роботу.

Картоплесаджалки в залежності від своїх конструктивних особливостей можуть досить сильно відрізнятися. Можна купити не тільки однорядну, але і дворядну машину. За допомогою техніки першого типу картоплею можна засаджувати один ряд, а другого - відразу два.

Картоплекопалки, як і картоплесаджалки, також мають істотні конструктивні відмінності. За допомогою такого обладнання протягом дня можна обробити ділянку досить великої площі. Природно, повністю уникнути ручної праці все ж не вдасться, оскільки викопану картоплю потрібно ще засипати в мішки, але зате весь урожай за лічені хвилини вже буде на поверхні.

Якщо потрібно підгорнути картопля або повністю перекопати ділянку, то можна придбати відповідно окучники і плуги, що дозволяють виконати всю роботу без особливих витрат праці.

Є також пристосування, за допомогою яких можна скошувати і підстригати великі за площею трав'яні газони.

Взимку величезним попитом користується різне снігоочищувальне обладнання. Воно ідеально підходить для людей, які страждають хворобами опорно-рухової системи.

Пропонуються також так звані розкидачі спеціальної Антиожеледний суміші, що дозволяють обробляти таким матеріалом садові доріжки.

Крім всіляких побутових пристосувань можна придбати також навісне обладнання для різних спеціалізованих компаній, які володіють мінітракторів. Такими пристроями є:

  1. Роторні снігоочисники;
  2. Комунальні щітки;
  3. Навісні вирівнювачі;
  4. Задньонавісні кузова;
  5. Передненавесние відвали.

Існує також безліч інших пристосувань, що забезпечують порядок і чистоту на виробничій території.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs