Ніякої передоплати!

Недорогий мінітрактор для саду та городу: топ моделей

Недорогий мінітрактор для саду та городу: топ моделей

Міні-трактори - дуже потрібна техніка для домашнього господарства та саду. В Україні багато хто володіє своїми городами, садовими ділянками, полями та фермами.

Це один із найпоширеніших видів заробітку. Для того, щоб доглядати за землею більш ефективно, придумані такі агрегати як мінітрактори. Широке розмаїття моделей стає для багатьох перешкодою.

Тому наші фахівці склали чек-лист "як вибрати мінітрактор для оранки городу, садовий мінітрактор" і відібрали топ найчастіше купованих. Інтернет-магазин Мотокосмос пропонує вашій увазі великий вибір сільгосптехніки в Україні за доступними цінами.

Як вибрати мінітрактор для дачі, саду чи городу?

Усі мінітрактори, які можна купити на сьогоднішній день, класифікують на такі основні види:

  1. Садовий міні-трактор. Входить до окремої категорії техніки, оскільки спеціально розроблений під певні цілі використання. Технічно райдер відрізняється дуже маленькими розмірами практично як у мототрактора. Це дозволяє використовувати садовий мінітрактор у парку та невеликих садах. Він швидко проїде маленькою ділянкою, легко розгорнеться в радіусі 2-3 метрів і так далі. Потужність даних моделей варіюється від 12 до 24 кінських сил. Як правило, до комплектації відразу входить базове навісне обладнання. Садовий мінітрактор представлений невеликим асортиментом, його пропонують європейські та японські виробники.
  2. Універсальний міні-трактор. Один із найбільш затребуваних варіантів малогабаритної сільгосптехніки. Універсальна модель підходить не тільки для дачі та городу, а також для невеликого поля, а й для саду. Технічно вона відрізняється широким діапазоном потужності від 18 до 40 кінських сил, всесезонною варіацією з кабіною, отепленням та вентиляцією, збільшеною тяговою силою та прохідністю.
  3. Професійний трактор. До таких відносять також багатофункціональний вид мінітрактору, який можна використовувати як у саду, так і на городі або в полі. Ключові технічні відмінності його: потужність від 24 до 50 кінських сил, підвищена прохідність та тягове зусилля, адаптивність з будь-яким навісним обладнанням, кілька варіацій коробки, наявність кабіни в деяких моделей.

Який вибрати садовий мінітрактор для дачі та саду?

Для саду ми рекомендуємо звертати увагу на такі нюанси:

  • Потужність - залежить від того, яка саме ділянка і яка площа у нього, зазвичай, достатньо тягового зусилля в 12-18 кінських сил;
  • Вид двигуна - на більшість моделей встановлений дизельний силовий агрегат, рідше може бути бензиновий з невеликою потужністю;
  • Коробка передач - моделі для саду часто встановлюють специфічну трансмісію з додатковими опціями для можливості виконувати однотипні рухи у спрощеному форматі;
  • Вибір варіанта утилізації трави - садові райдери можуть бути з різними типами утилізації трави, бічним чи заднім викидом, мульчувачем, травозбірником;
  • Вибір навісного обладнання - щоб розширити функціонал техніки знадобиться різноманітність причіпних або навісних пристроїв, особливо корисними виявляються на практиці аератори, граблі, сівалки, візки-причепи, ніж-відвал та різноманітні косарки.

Топ мінітракторів для дачі, городу чи саду

В асортименті представлено понад 200 моделей від європейських, японських та китайських виробників. У топ найпопулярніших увійшли такі моделі міні-тракторів:

Кубота В 10

Один з найкращих у категорії райдерів транспорт. Має такі переваги: висока маневреність, мініатюрні розміри, відмінний показник прохідності, агрегатованість із якісними з різноманітністю наважок, електронне керування. На цю модель встановлений дизельний двигун з двома циліндрами, який працює стабільно, безперебійно за будь-якої погоди, видає відмінний ККД.

Управляти машиною легко, тут традиційна механічна коробка блокуванням диференціала на задній міст. Повний привід забезпечує оптимальну прохідність та маневреність агрегату. Навісна система сучасного зразка з двошвидкісним валом відбору потужності та вантажопідйомністю.

Мінітрактор Булат 254 Майстер

У категорії бюджетних 20-сильних агрегатів на першому місці з купівлі це Булат 254 Майстер. Повнопривідний агрегат із чотиритактним дизельним двигуном з помпою охолодження. Продукція від виробника вже стала культовою в Україні. Насамперед за рахунок своєї недорогої вартості, простого обслуговування та достатньої надійності.

На цю модель встановлені оптимальні робочі вузли: дизельний мотор, механічна коробка передач, гідронавісна система з одношвидкісним валом відбору потужності, однодискове зчеплення. Передня та задня колія регульовані, що особливо важливо для експлуатації на дачній та садовій ділянці.

Мінітрактор Форте МТ-240 GT 2 WD

Китайський виробник Форте давно відомий на українському ринку сільгосптехніки. Від бренду надходять у продаж також мотоцикли та інший всюдихідний транспорт.

До переваг Форте МТ-240 GT 2 WD відносять:

  • Низька ціна - навіть у порівнянні з продукцією інших китайських брендів ця модель суттєво вигідніша у фінансовому плані;
  • Висока маневреність - габарити моделі компактні, тому вона може розгортатися на невеликій земельній ділянці та виконувати роботи на схожій території;
  • Відмінні технічні дані - дизельний двигун з примусовою циркуляцією охолоджувальної рідини, механічна коробка передач, передні та задні колії, що регулюються, базове навісне обладнання в комплекті;
  • Непогана якість комплектуючих і простота технічного обслуговування - китайські агрегати розробляються таким чином, щоб будь-яку деталь можна було легко і швидко замінити, не витративши на це більше, ніж сам транспорт, як це буває з японською та американською продукцією.
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs