Ніякої передоплати!

Новинка - індійський мінітрактор Solis 20

Новинка - індійський мінітрактор Solis 20

Solis 20 - мінітрактор, створений індійською компанією Sonalika, в якій є офіційні дилери в більш ніж 75-ти країнах світу. Мінітрактор створений з урахуванням таких дизайнерських рішень, які допомагають йому бути продуктивним інструментом в руках будь-якого фермера. Плюсом до продуктивності також є двигун від іменитої компанії Mitsubishi.

Технічні характеристики

Компанія Sonalika навмисно зробила Solis 20 найбільш доступною технікою в своїй лінійці. Однак, по продуктивності вона нітрохи не поступається і більш дорогим моделям.

Крім своєї оптимальної ціни, цей міні-трактор може запропонувати найширший набір функцій, а також надійні комплектуючі. Крім садово-городніх та фермерських робіт, спектр яких досить широкий (від копання до поливу і культивації), цей міні-трактор також може прибирати, допомагати в будівництві і перевезення великих вантажів.

Серед особливостей можна виділити наступне:

  • Потужний дизельний двигун топової моделі від компанії Mitsubishi, потужність якого досягає 20 кінських сил. Цього більш ніж достатньо для виконання майже все, що може бути в сільськогосподарських або садових роботах.
  • Повний привід і складна трансмісія дозволяють водію взяти повний контроль над управлінням цим транспортом, а будь-які види грунту проходяться легко завдяки поліпшеній підвісці і легкості самого транспорту.
  • BOM з трьома швидкостями в 540Е / 540/1000 оборотів в хвилину відповідно. Такий вибір режиму роботи вала допоможе вибрати найбільш оптимальний темп роботи з навісним обладнанням, що підвищить якість проведених робіт, а набір навісного обладнання підвищить функціональність покупки.
  • Широкі задні і передні колеса, виконані з високоякісної міцної гуми, а також оснащені протекторним малюнком також позитивно позначаються на зчепленні з дорогою і керованістю. Також, є захист від стирання протекторного малюнка і гуми, за рахунок її індивідуальних особливостей і блоку диференціала.

У ролі доповнення цей мінітрактор укомплектовується двома передніми противагами, що дозволяють зручно і головне безпечно працювати з більш важким навісним обладнанням.

Додаткові особливості

Крім перерахованого вище, для поліпшення якості водіння, в цьому міні-тракторів є блокування заднього диференціала, це захищає покришки від стирання, а також дозволяє набирати швидкість без пробуксовки. КПП має формулу (3 + 1) х 2, що дозволяє зручно і плавно перемикати передачі. Зчеплення однодискове, це підвищує довговічність самого механізму зчеплення і робить його більш зручним. Двигун годі й прогрівати в зв'язку з функцією холодного старту, також встановлений одномуфтове гідровиводами.

Для водія же є зручності у вигляді м'якого заднього сидіння, також транспорт комплектується подпріцепной розеткою на 65 А / ч, а також декількох датчиків, встановлених на приладовій панелі. Маса такого транспорту досить мала - всього 905 кілограм.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs