Ніякої передоплати!

Купівля тракторів для бізнесу

Купівля тракторів для бізнесу

Населення сіл зменшується, але все ж відзначається стабільне зростання попиту на послуги трактористів. Це викликано тим, що все більше міських жителів набувають заміські ділянки, проживаючи на них в теплу пору року. Тому сенсу в придбанні сільськогосподарської техніки немає, так як зберігати її в зимовий період буде ніде. Для тих, хто володіє трактором, це відмінний привід підзаробити, здаючи його в оренду.

Варіанти здачі техніки в оренду

Власник земельної ділянки, який наймає трактор для виконання необхідних робіт, не завжди вміє керувати нею та використовуються в комплекті навісним обладнанням. Тому основними варіантами здачі трактора є:

  • Найм безпосередньо техніки;
  • Її оренда разом з водієм.

Перший варіант кращий у фінансовому плані, так як оплачується тільки ПММ і безпосередньо сума оренди. У цьому випадку найчастіше оплата береться подобово. Якщо ж необхідні послуги водія, то ставка підвищується. Крім того, оплата береться за оброблену площу або за годину роботи. Але цей варіант оптимальний, якщо потрібно звільнити час для виконання інших робіт, або коли немає навичок в управлінні сільськогосподарською технікою.

Вирішивши зайнятися подібним бізнесом, слід враховувати, що конкуренція зростає. Уже зараз рідко можна зустріти приватних власників тракторів, що здають свою техніку в оренду. В основному це товариства з обмеженою відповідальністю, вартість послуг у яких значно вище. Саме цим і обумовлений розкид цін.

Який трактор краще купувати для здачі в оренду

Класичний трактор привабливий з точки зору потужних характеристик, що дозволяє обробляти великі площі за короткий час і перевозити досить великі вантажі. Але в більшості випадків приватні ділянки не відрізняються великими розмірами, через що потреба в послугах МТЗ низька.

 

В цьому відношенні мінітракторы і мототрактори виходять на перший план, привертаючи увагу своїми компактними розмірами і маневреністю. Багато сучасні міні-трактори незначно поступаються за потужністю великої техніці, дозволяючи працювати на ділянках невеликої площі. При цьому асортимент використовуваного навісного обладнання значно розширює його функціонал. Більш висока затребуваність негабаритної техніки сприяє тому, що витрати на її покупку і обладнання, окупаються значно швидше.

В якості пропонованих послуг можна виділити наступні:

  • Культивація грунту і орання ділянки. У тому числі і близько до будівель на ділянці або парканів;
  • Посівні роботи і збір врожаю, стрижка газонів;
  • Прибирання сміття та снігу з доріг і доріжок;
  • Послуги з перевезення вантажів, врожаю і т.д .;
  • Завдяки високої прохідності мінітрактор можна використовувати в якості буксира для транспортних засобів під час бездоріжжя.

Можливості використання міні- і мототракторов обмежені тільки наявністю навісного обладнання.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs