Ніякої передоплати!

Самий бюджетний трактор в село

Самий бюджетний трактор в село

Малотиражна бюджетна техніка застосовується в приватних і невеликих фермерських господарствах. Компактний трактор дозволяє механізувати весь ручна праця на ділянці: від оранки поля до перевезення вантажів.

При всіх перевагах на українському ринку не популярна техніка від японських і європейських виробників через високу вартість і дорогого сервісу. Найдоступніший для українських фермерів трактор - китайський.

Технічні характеристики бюджетних тракторів

Машини з Китаю вийшли на новий рівень якості за останні кілька років. Боротьба за ринок змусила китайців збирати більш якісні машини. Тепер вони потужні, надійні та економічні.

Характерні особливості доступних тракторів:

  • компактні габарити;
  • клиноременной редуктор;
  • наявність блокування диференціала.

 

Незважаючи на низьку вартість, більшість моделей оснащено повноцінною гідравлічною системою і електростартером. У деяких машинах зустрічаються баластні вантажі для збільшення зчіпного ваги.

Часто китайська техніка продається з фірмовою навішуванням, наприклад грунтофрезою. Комплектуючі коштують недорого, а значить сервісне обслуговування не вдарить по кишені. Крім того, уніфіковані запчастини тракторів взаємозамінні.

Огляд доступних тракторів

Для роботи в селі потрібно компактний трактор з потужністю до 20 к.с. і набором базових функцій. Розглянемо кілька таких варіантів.

Файтер Т-16

Мототрактор оснащений посиленою рамою і продуктивним мотором (16 к.с.) з водяним охолодженням. Також присутній блокування диференціала і регульована колія.

У 2018 році, Файтер Т-16 став лідером на ринку бюджетної сільгосптехніки. Він прекрасно взаємодіє з фірмовою і сторонньої навішуванням. Операторська сидіння оснащене м'якою оббивкою і додатковими пружинами, що підвищує комфорт управління.

Forte T-161

Цю модель характеризує двигун з потужністю 15 к.с. і комбінована 8-ми ступінчаста КПП. Для швидкого запуску трактор обладнаний електростартером. Барабанні гальма забезпечують додаткову безпеку під час роботи.

Фірмовий мотор добре економить дизельне паливо: за годину в середньому витрачається 3,85 літра. Машина демонструє відмінні експлуатаційні характеристики. Вона виконує складну роботу на протязі всього дня, незалежно від погодних умов.

Булат Т-160

Оригінальний мототрактор з сучасним дизайном і повноцінним генератором для зарядки акумулятора. Це забезпечує стабільну роботу обладнання. Крім цього, власник може регулювати обидві колії.

Виробник продумав зручність управління технікою, обладнавши машину комфортним кріслом, подвійний педаллю гальма і якісною системою освітлення. Як і вся лінійка Булатов, ця модель відрізняється сучасним дизайном.

Crosser S-180

Мототрактор оснащений всім необхідним для ведення домашнього господарства:

  • фірмовий 15-ти сильний мотор з рідинним охолодженням;
  • блокування диференціала;
  • регульована колія.

Кроссер - найдешевший з нашого списку. За ці гроші ви отримаєте компактний інструмент для ефективної обробки поля, посівів і заготівлі кормів. Добротна збірка і широкий функціонал - візитні карткиCrosser S-180.

Підводимо підсумки

Ми розглянули 4 кращих рішення для села. Їх потужність знаходиться на одному рівні, а вартість в діапазоні 2000-2300 у.о.

Оптимальним рішенням для села буде Булат Т-160. Трактор найдешевший в порівнянні з технікою аналогічної комплектації і потужності. Машина має гарний потенціал і вже зарекомендувала себе, як надійну техніку. При коректному і регулярному обслуговуванні, Булат легко відпрацьовує заявлений ресурс із значним перевищенням.

Застосування бюджетних тракторів в землеробстві позитивно впливає на собівартість сільськогосподарської продукції. Це дозволяє інвестувати кошти в розвиток власного господарства з комерційною метою.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs