Ніякої передоплати!

Шифенг: повноцінний трактор за ціною мототрактора

Шифенг: повноцінний трактор за ціною мототрактора

Китайська компанія Shifeng успішно постачає на ринок недорогі мІнІтрактора з гідними технічними параметрами. Одне з головних переваги бренду - ціна. Вартість більшості моделей вигідно виділяє техніку на тлі конкурентів.

Щоб більш детально розкрити співвідношення ціни і якості, візьмемо одну з найпопулярніших моделей в Україні - SF 350. Цей повноцінний трактор аналогічний за ціною багатьом мототракторам.

Технічні особливості Shifeng SF 350

Shifeng SF 350 - універсальний трактор, який з'явився на ринку в цьому році. Це актуальне рішення дозволяє обробляти досить великі ділянки землі. Моноприводних машина оснащена провідними задніми колесами з відмінними показниками прохідності і стійкості.

Розглянемо основні технічні характеристики більш докладно.

  • Двигун. Модель працює на базі одноциліндрового мотора фірмової розробки з потужністю 35 к.с. Це великий плюс для ділянки в кілька гектарів. Водяна система охолодження забезпечує стабільну температуру робочих вузлів і продовжує термін служби двигуна.
  • Коробка передач. Трактор обладнаний простий, механічною КПП (2 + 1) х3 з блокуванням диференціалу. Плавне перемикання передач відбувається без пробуксовки і ковзання.
  • Навіска. Гідравлічна система з трьома положеннями і потужний мотор дозволяють працювати з великим діапазоном навісного обладнання. Важкий трьохкорпусний плуг, роторна косарка, бульдозерний відвал, фронтальний навантажувач - це і багато іншого можна підключити до Shifeng SF 350.

Незважаючи на зрослу в порівнянні з попередньою 240 серією потужність, трактор зберіг компактність і маневреність. Функція блокування диференціала і колеса з ялинковим протектором дозволяють без проблем пересуватися по снігу, глині, піску і інших складних поверхнях.

Підвищений рівень комфорту доповнює потужну начинку. Хоч трактор і не оснащений гідропідсилювачем керма (в силу недорогий ціни), він управляється досить легко і чітко входить в повороти.

 

Сидіння водія оснащене регулюванням по зростанню. Приладова панель містить всі важливі датчики, а ергономічні важелі розташовані в безпосередній близькості від водія.

По цене мототрактора

Благодаря цене трактор быстро «отобьется», а вы получите мощного помощника в хозяйстве, которому под силу практически любая задача. Вы можете превратить его в газонокосилку, оснастив соответствующими инструментами, а можете агрегировать отвалом, который делает из компактного трактора бульдозер.

У китайского производителя получилась оптимальная по всем параметрам машина, которая по цене практически не отличается от мототрактора. За эти деньги фермер получает мощную и надежную технику.

Шифенг SF 350  — ремонтопригодная машина с унифицированными деталями. Это означает, что к нему подойдут запчасти от других подобных тракторов. Кроме того, обслуживание машины обходится достаточно дешево.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs