Ніякої передоплати!

Стартували продажі Скаутів Generation II

Стартували продажі Скаутів Generation II

Днями почалися активні продажі оновленої лінійки мототракторов Scout. Друге покоління машин вже можна придбати в магазині Мотокосмос.

Виробник врахував популярність своєї техніки на ринку і оновив всі серії. Машини зберегли таку ж маркування, але тепер з додаванням «Generation II».

Оновлення лінійки мототракторiв Скаут торкнулися практично всіх деталей, починаючи від ширини посадкового місця, закінчуючи рамою.

Загальні зміни лінійки

Дизайн тракторів знайшов новий стиль. Виробник перефарбував техніку в світло-сірий металік і змінив саму технологію фарбування.

Тепер трактора фарбують сучасним обладнанням з попередньої піскоструминної обробкою. Після етогонаносітся грунт і порошкова фарба. Така технологія дозволяє зберігати покриття у вологому кліматі.

Виробник не став міняти двигун і коробку передач. У тракторах і так встановлені оптимальні для продутвіной роботи і економічні мотори. Це все ті ж одноциліндрові дизелі з гідною продуктивністю.

Поговоримо про важливі зміни лінійки.

  • Рама-шасі. Тепер рама виготовляється з цілісних металевих листів з товщиною 5 міліметрів. Також в Generation II покращилася якість зварювання і зварних швів. Завдяки цьому міцність конструкції зросла на 35%.
  • Гідравлічний вузол. Конструктори перенесли гідравлічний бак на каркасну дугу крил, це скоротило довжину довжину РВД. Також важіль управління гідравлікою зробили більш ергономічним.
  • Глушник. Оновлена ​​лінійка отримала пожежобезпечні глушники, встановлені вертикально. Вони не забруднюють грунт вихлопними газами і не зможуть підпалити траву.
  • Передні колеса. Раніше на них була встановлена ​​шевронна гума, тепер шини будуть мати поздовжній протектор. Це підвищує ККД трактора.

 

Оновлення Скаут Т-18 і Т-24

Скаут Т-18 оснащений фірмовим мотором ZS1100-T з водяним охолодженням. Машина отримала збільшений кліренс (320 мм), який покращує прохідність техніки по пересіченій місцевості.

Важливе оновлення - збільшення посадкового місця, що полегшує доступ до сидіння і підвищує комфорт роботи.

Скаут Т-24 найпотужніша машина з всі лінійки. Вона обладнана 20-ти сильним трехтактним дизелем з ефективним водяним охолодженням. Двигун підтримує систему електрозапуска, що значно полегшує старт в холодну пору року.

Коробка передач підтримує блокування диференціала, що знижує ймовірність пробуксовки коліс на складному грунті або ожеледі. Функція робить машину більш стійкою.

Серед практичних змін Скаутів можна відзначити задню оптику з оновленим дизайном. Фари тепер споживають значно менше енергії. Передня оптика також змінилася, тепер фари і ближнього і подальшого вдоско світла - роздільні.

Також машини обзавелися запобіжниками в проводці, які запобігають коротке замикання і псування електрообладнання. Модель запобіжника стандартна - його можна купити в будь-якому магазині автозапчастин.

Вартість Скаутів другого покоління все така ж доступна. Тільки тепер за ці гроші фермер отримує повністю оновлену машини з міцною рамою і підвищеним рівнем безпеки.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs