Ніякої передоплати!

Техніка Файтер - лідер серед споживачів в Україні

Техніка Файтер - лідер серед споживачів в Україні

Вибираючи сільгосптехніку, покупці, перш за все, орієнтуються на технічні характеристики і вартість агрегату. Самі вигідне позиції в співвідношенні ціни / якості займають трактора виробника Файтер.

Найвідоміший в лінійці Файтер T-15 розроблений китайськими фахівцями. Популярні на українському ринку і інші моделі, такі як Т-18 і Т-24. Сфера використання:

  • приватний сектор;
  • фермерське господарство;
  • комунальне господарство.

 

Експлуатаційні характеристики

Купуючи мототрактор фірми Файтер, клієнтові вкрай важливі технічні характеристики. І виробник це врахував. Мототрактора виготовлені за сучасними технологіями, заповнюючи всі потреби користувача.

Наприклад, модель Т-15 популярна завдяки своїй доступною ціною і універсальності. Обслуговування та утримання мототрактора обходиться порівняно недорого. Цей фактор також впливає на попит.

Навісне обладнання значно розширює можливості дизельного мототрактора. Для самих різних цілей призначене близько п'ятдесяти агрегатів (екскаватори, сівалки, граблі, борони, фрези і т.д.). Той же трактор моделі Т-15 пристосований для буксирування причепа вантажопідйомністю до однієї тонни.

Плюси і мінуси

Техніка фірми Файтер має базову комплектацію. У комплекті йде фреза для обробки грунту із захопленням 120 см. Додаткові агрегати можна придбати окремо. Відмінні робочі характеристики 15-ої моделі:

  • невелика витрата палива і масел;
  • два діапазони швидкостей коробки передач, індивідуальна блокування ведучих коліс, можливість використання тягових параметрів максимально ефективно;
  • потужність гідроциліндра дозволяє розширити різноманітність навісних агрегатів і ефективно ним управляти.

Як недоліки можна позначити наступне:

  • невелика потужність генератора (взимку або при частих виїздах неможливо повноцінно підзарядити акумулятор);
  • в комплектації легкого трактора відсутня дуга безпеки і баластні вантажі;
  • шланги гідросистеми мають ресурс експлуатації близько двох-трьох років (бажано замінити повний комплект гідросистеми вже в період обкатки мототрактора);
  • відсутність захисної кабіни впливає на можливість використовувати трактор при поганих погодних умовах.

Різниця в ціні

Дизельні мототрактора Файтер належать до групи техніки бюджетної цінової категорії. Їх можна придбати за ціною від 50 000 до 60 000 гривень. Різниця можлива при покупці менш потужного агрегату або при придбанні трактора, вже був у використанні.

Відзначимо, що на ринку продається досить запчастин для ремонту і обслуговування китайської техніки, діють спеціальні сервіси. Завдяки Файтер можна полегшити та вдосконалити ведення сільського господарства, що особливо важливо для малих фермерських господарств.

Власники техніки примудряються удосконалювати китайські моделі, змінюючи запчастини на «жигулівські» та інші. В процесі роботи дизельний мототрактор також можна поліпшити. Такий служитиме довго і надійно.

 


Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs