Ніякої передоплати!

ТОП - 10 квадроциклів в 2021 році

ТОП - 10 квадроциклів в 2021 році

ТОП - 10 квадроциклів в 2021 році

З кожним роком квадроцикли набирають все більшої популярності в наших країнах. Багато покупців вибирають їх для розваг, швидкої їзди та прогулянок по бездоріжжю. Хтось будує на квадроциклах свій бізнес, проводить екскурсії та екстремальні прогулянки по лісах і горах. Також Всюдиходи вже прижилися і в приватному господарстві: їх використовують для транспортування вантажів на ділянці, поїздок на риболовлю або полювання.

Безсумнівно, найбільш популярним часом для покупки квадроцикла є літо, щоб обкатати та випробувати новий транспорт перед холодами. Особливо в разі, якщо ви не плануєте використовувати його взимку для пересування по снігу (а даремно!). З настанням осені ми підготували ТОП-10 квадроциклів, які на даний момент користуються найбільшою популярністю в 2021 році.

 

 

 

 

10. Квадроцикл LINHAI Eyas M150

LINHAI Eyes M150 відноситься до бюджетних квадроциклом, при цьому з моменту появи в Україні техніка отримує тільки позитивні відгуки. Двомісна модель підходить для новачків, буде хорошим варіантом для навчання. Обсягу одноциліндрового двигуна в 150 см3 досить, щоб розвивати швидкість до 80 км/год.

9. Квадроцикл Mikilon Hardy 200

Досить новий для України виробник Mikilon швидко зацікавив покупців. При невисокій потужності (12 кінських сил), квадроцикл бере своєю універсальністю, якістю комплектуючих і яскравим дизайном.

8. Квадроцикл LINHAI Z180

Популярність квадрика LINHAI Z180 просто пояснити: покупці говорять про те, що він надійний, практичний і славиться своєю продуктивністю. При невеликому обсязі двигуна (180 см3) модель добре підходить для використання на пересіченій місцевості або схилах. Це підтверджують найрізноманітніші тест-драйви. Плюс до всього квадрик економічний. Витрата палива для даної моделі близько 3 літрів на 100 км.

7. Квадроцикл Kayo BULL 200

Бренд Kayo з'явився в Україні не так давно. Але в 2021 році модель Kayo BULL 200 увійшла в число найпопулярніших. Все завдяки хорошим технічним показникам, привабливому дизайну і скромним габаритам. Kayo BULL 200 легко проїде там, де не пройде автомобіль і не встоїть мотоцикл. Всі переваги преміум-моделі підсумовує доступна ціна, яку ви можете уточнити у нашого фахівця.

6. Квадроцикл LINHAI LH300ATV-3D

LINHAI LH300ATV-3D став широко популярний саме як квадроцикл для господарських потреб, хоча він також хороший і для поїздок в умовах бездоріжжя. Квадрик володіє хорошим об'ємом двигуна (300 см3) і потужністю 19 кінських сил. Завдяки повному приводу модель часто вибирають для поїздок по гірській місцевості. Важливою примітністю є першокласний дизайн: така модель не залишиться непоміченою серед ваших друзів і знайомих!

5. Квадроцикл Hisun 550

Техніка бренду Хайсан дуже добре поширена в Україні. З широкого модельного ряду саме модель Hisun 550 в цьому році стала найбільш популярною. Квадроцикл поєднує в собі хороші динамічні характеристики, витривалість і абсолютну легкість в управлінні. Модель оснащується чотиритактним двигуном, обсяг якого 550 см3 при потужності 49 кінських сил. Само собою, при такій потужності квадроцикл володіє повним приводом, що забезпечує прохідність.

4. Квадроцикл Comman Scorpion 200 CC

Com man Scorpion 200 CC - популярна утилітарна модель. Його використовують як для прогулянкових поїздок, так і для гонок по пересіченій місцевості. Техніка надійна, багато покупців звертають увагу на хорошу комплектацію і якісну збірку.

3. Квадроцикл LINHAI 565 LI

LINHAI 565 LI відноситься до квадроциклів високої потужності. Об'єм двигуна моделі 565 LI 500 см3 при потужності 39 кінських сил. Само собою, квадрик володіє повним приводом, що дозволяє використовувати його на бездоріжжі, в горах або навіть для пересування через болота або річки на мілководді. Є блокування диференціала, що важливо в непередбачених ситуаціях. Багато покупців говорять про високу продуктивність і функціональність цієї моделі.

2. Квадроцикл Comman Shark 200 CC

Common Shark 200 CC - це квадроцикл невеликої потужності, який ідеально підходить для новачків і професіоналів, підлітків і дорослих. Одноциліндровий двигун потужністю 10 кінських сил і об'ємом 175 см3 забезпечує хороший розгін. З додаткових фішок у розпорядженні водія USB-зарядка для телефону, дистанційне керування запуском двигуна.

1. Квадроцикл Segway ATV Snarler Base

Техніка Segway славиться своєю високою якістю та американськими ідеями. Компанія часто застосовує новітні технології для виробленої техніки. Тому їх квадроцикли користуються великим успіхом. Segway ATV Snarler Base відноситься до професійних моделей, він оснащується DOHC двигуном об'ємом 570 кубів. Головною відмінністю від інших квадриков є Smart Commanding System, яка дозволяє підключити Segway ATV Snarler Base до смартфону.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs