Ніякої передоплати!

ТОП генераторів для дому та квартири в Україні за 2023 рік

ТОП генераторів для дому та квартири в Україні за 2023 рік

У сьогоднішніх реаліях генератори стали незамінним обладнанням не лише для професійної сфери та бізнесу, а й у побутових умовах. На даний момент можна придбати обладнання потужністю від 1 до 1000 кВт і вище. Тому часом вибрати найкращий генератор для приватного будинку дуже складно через широкий вибір моделей та нерозуміння про, що говорять характеристики. Тому ми склали ТОП генераторів для дому та квартири в Україні за останній рік.

Види генераторів

Насамперед розглянемо основні види найпоширеніших генераторів для приватного будинку та квартири:

  1. Бензинові. Найпопулярніший вид генераторів для невеликих приміщень, будівельних майданчиків, для виїзних заходів, невеликих майстерень та торгових точок. Бензинові генератори відрізняються широким діапазоном потужності, компактними розмірами, несильно шумною роботою. Цей вид техніки підходить як резервне джерело електрики.
  2. Інверторні генератори. Найсучасніші та мініатюрні агрегати електроенергії, які можна застосовувати для забезпечення електрики побутових приладів у квартирах. Інверторні моделі відрізняються найменшою вагою конструкції, компактними розмірами, безшумною роботою, можливістю встановлення на балконі або в коморі.
  3. Дизельні генератори. Найнадійніші та найпотужніші генератори, які можна вибирати як постійне джерело електрики. Дизельні генератори відрізняються широким діапазоном потужності, надійним витривалим двигуном, що витримує високі навантаження, широким функціоналом, універсальним застосуванням.
  4. Комбіновані генератори. Найкращі помічники у складних умовах експлуатації. Працюють на бензині та газі, завдяки чому економічні у споживанні палива. Відрізняються невеликими розмірами, функціональністю та мобільністю конструкції.

Як вибрати генератор для приватного будинку в Україні?

Перше, на що слід звернути увагу, перед тим як вибрати генератор для приватного будинку, це потужність агрегату. Вона вимірюється у кВт. Основний алгоритм розрахунку відповідної потужності: сумарна сума електрики, що споживається усіма приладами, які будуть підключені до генератора, кількість пускового струму, необхідного для запуску всієї техніки, запас потужності генераторного обладнання. Виробники бензинових та дизельних генераторів не рекомендують використовувати їх на повну потужність. Так як це може призвести до швидкого виснаження моторесурсу. До сумарної та пускової суми електроенергії краще додати ще 20-30% запасу.

генератор

Для приватного будинку вибрати найкращий генератор можна з потужністю від 2 до 8-9 кВт. Зазвичай цього показника цілком вистачає для забезпечення електрикою основних побутових приладів. Вибираючи між дизельним і бензиновим генератором, варто віддавати перевагу тому чи іншому залежно від того, як часто буде використовуватися обладнання. Наприклад, як резервне джерело електроенергії відмінно підійде бензиновий варіант, якщо ж необхідне постійне джерело, то краще звернути увагу на дизельні моделі. Ще один аспект, який варто враховувати при виборі генератора для приватного будинку, це фаза напруги. Найпоширеніший варіант– однофазний. Але в деяких приватних будинках трифазна мережа, тому електрообладнання має бути відповідне.

Як вибрати найкращий генератор для квартири в Україні?

Для квартири вважається найкращим генератором– інверторний. Це єдиний варіант, який можна використовувати в багатоповерхових будинках житлового типу. Завдяки своїм компактним розмірам та безшумній роботі, бензиновий агрегат можна встановлювати на балконі або лоджії та підключати як резервне джерело електроенергії. До переваг інверторних генераторів відносять:

  • Економічність– зниження споживаного палива здійснюється завдяки автоматичному регулятору потужності генератора;
  • Висока якість енергії, що подається - тому інверторні генератори варто вибирати для високочутливої до перебоїв і стрибків в електромережі приладів;
  • Безшумна робота– найбільш тихе джерело електрики, за рахунок шумоподавлюючого кожуха;
  • Компактні розміри– більшість моделей представлено у форматі невеликої валізки з ручкою, яку можна навіть самостійно перенести;
  • Високий рівень захисту від впливу навколишнього середовища– всі інверторні моделі виготовлені з відповідністю рівня захисту IP23.

Найкращий генератор для приватного будинку в Україні: топ моделей

У топ генераторів для приватного будинку в Україні входять:

  1. Бензиновий генератор FOGO F 9000 R. Польський виробник спеціалізується на виробництві виключно електричного обладнання та з позаминулого року постачає свою продукцію до НАТО. Саме ця організація відома своїм ретельним контролем техніки, яка використовуватиметься службовцями. Компактний генератор від ФОГО видає потужність до 7 кВт і працює у трифазній мережі напруги. У комплектацію входить цифровий стабілізатор напруги, розетка 400 16 А, захист від перевантажень.
  2. HUTTENBERG H8500D. Дизельний генератор захищений міцним корпусом та обладнаний невеликими стійкими коліщатками для зручного переміщення по території. Ця міні-електростанція часто купується для котеджів, приватних будинків, майстерень та невеликих виробничих цехів. Використовується як резервне, так і постійне джерело електрики. Підходить для однофазної та трифазної мережі напруги 230 та 380 Вольт. Запускається за допомогою ручного та електричного стартера. Максимальна потужність дизельного генератора становить 6.5 кВт. Однією з найбільш вирішальних переваг моделі є бюджетна вартість.
  3. KRAFT DELE KD120. Ще одна дизельна модель від відомого польського виробника електроустаткування. Представлена у відкритому корпусі з мобільною конструкцією на коліщатках та підніжці. Пікова потужність техніки складає 6,5 кВт при масі 110 кг. Підходить для трифазної мережі електроенергії 220-380 Вольт. Має досить об'ємний паливний бак 10 літрів. Запускається за допомогою ручного та електричного стартера. Застосовується у приватних будинках, магазинах, торгових точках, на будівельних майданчиках. Є стабілізатор напруги.
  4. MW TOOLS DG-65E. Дизельна міні-електростанція обладнана захисним корпусом та безліччю зручних та захисних функцій. Виробник відомий у всьому світі і займає лідируючі позиції з виготовлення та продажу генераторів. Пікова потужність генераторного обладнання складає 6 кВт. Дизельний двигун економно споживає паливо, витримує великі навантаження та відрізняється підвищеним моторесурсом. Така модель часто використовується як постійне джерело електроенергії. Підходить для напруги 400 та 230 Вольт. Укомплектована захистом від перевантажень, датчиком тиску мастила, автоматичним регулюванням напруги.

Купити найкращий генератор для дому та квартири в Україні.

Інтернет-магазин Мотосмос пропонує більш ніж 200 моделей генераторного обладнання потужністю від 1 до 1000 кВт. Відправляємо без передоплати до будь-якої точки України. Завжди допоможемо з вибором відповідної техніки для дому та роботи.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs