Ніякої передоплати!

Трактор на 2020 рік: як швидко вибрати відповідну модель?

Трактор на 2020 рік: як швидко вибрати відповідну модель?

  

Трактор на 2020 рік: як швидко вибрати відповідну модель?

Трактор - основа сучасного господарства, яка може використовуватися як на невеликих дачних ділянках, так і для досить великих полів площею більше 10 га. При виборі відповідної моделі багато хто стикається з купою нюансів. Особливо це стосується новачків. Якщо ви не знаєте, як вибрати трактор для роботи у 2020 році, то ми допоможемо вам. У статті розглянемо основні аспекти, на які варто звернути увагу при виборі популярної сільськогосподарської техніки.

Яка повинна бути потужність?

Потужність трактора безпосередньо пов'язана зі сферою його експлуатації і складністю робіт, які йому належить виконувати. Давайте уявимо собі невелику ділянку (1-2 га), який використовують для вирощування овочів і фруктів на продаж. Навряд чи хтось буде купувати для цього потужну машину з 50 і 80 кінськими силами: для маленьких угідь з головою вистачить якогось 24-сильного минитрактора Навпаки - для великої фермери, краще придивитися до «тяговітим» моделям з повним приводом і всіма необхідним функціями. Діапазон робіт на ділянці також впливає на вибір потужності. Для базових задач, на зразок сезонної обробки грунту і збирання сіна, не потрібен занадто потужний трактор. Інша справа, якщо ви плануєте розширювати свій сільськогосподарський бізнес і сферу діяльності, тоді можна купити більш продуктивну машину з доробком на майбутнє.

Що повинен бути в сучасному тракторі?

Сьогодні навіть ультрабюджетні моделі можуть похвалитися хорошим функціоналом і безліччю можливостей. Якщо ви власник ділянки, що вимагає самохідної машини, то краще, якщо техніка буде оснащена:

  • повноцінним повним приводом — підвищує прохідність;
  • гідропідсилювачем керма полегшує управління;

  • блокуванням диференціалу покращує курсову стійкість і знижує пробуксовку;

  • регульованою колією розширює діапазон оброблюваних міжрядь.

Все перераховане вище є практично в будь-якому сучасному тракторі, за винятком зовсім простих машин, яким просто не потрібен той же повний привід. Не зайвим буде двигун з водяним охолодженням, так як воно краще справляється з високими температурами і забезпечує стабільну роботу при багатогодинному праці в полі. Який трактор краще? Той, який буде повністю відповідати вашим вимогам. Всі машини по своєму гарні, головне - грамотно підійти до пошуку техніки і чітко для себе вирішити - для чого буде вона буде використовуватися.

Якого виробника вибрати?

Сьогодні великий попит мають трактори не тільки європейських і японських компаній, але і більш дешеві білоруські та українські машини. Але якщо хочете ще більше заощадити на покупці техніки, зверніть увагу на китайські моделі. Нинішній «китай» вже давно не той, що був раніше: сучасні трактори можуть позмагатися з дорогими аналогами, при цьому їх ціна значно буде значно нижче. Давайте виділимо кілька популярних моделей різної потужності:

  • Foton FT-504 C;

  • YTO MF504;

  • Zoomlion RC1104 ;

  • WUZHENG TS1204.

Тракторна техніка з Китаю - краще співвідношення ціни і якості. А якщо не знаєте, де купити трактор за прийнятною ціною, зверніть увагу на магазин Мотокосмос. В асортименті компанії представлені популярні в Україні машини, які справляються з важкою роботою не гірше конкурентів з інших країн.

При покупці трактора, не забувайте про навісне обладнання, адже саме воно робить машину багатофункціональною: з правильно підібраною навішуванням, ви повністю автоматизуєте ручна праця на фермі. Керуйтеся інформацією, викладеною в статті, і ви швидко знайдете потрібний трактор.


 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs