Ніякої передоплати!

В Україні будуть випускати американські минитрактора

В Україні будуть випускати американські минитрактора

Американська міні сільгосптехніка - рідкісне явище на українському ринку. Навіть старі моделі John Deere та Bobcat обійдуться місцевому фермеру в 300 тис. - 900 тис. Грн. У всьому світі 80% дрібних фермерських господарств не можуть придбати трактор.

Однак, така ситуація може докорінно змінитися. Компанія CleBer LLC уклала договір з ТОВ "А3Tech-Україна" з Шепетівки Хмельницької обл. на виробництво мінітракторів Oggun.

Кілька слів про історію проекту

Горацій Клеммонс, власник невеликої компанії з штату Алабама, запатентував серію беськапотних тракторів для потреб місцевих фермерів.

За основу були взяті помаранчеві міні універсали моделі G, які випускалися в Алабамі в 1948 - 1955 рр. Трактори Клеммонса сьогодні можна зустріти практично в будь-якому сільськогосподарському штаті: Міннесота, Вісконсін, Алабама і ін.

З 2016 року почалося будівництво першого за 50 років американського заводу на Кубі і виробництво оригінальних мінітракторів Oggun - так звуть кубинського бога війни.

Трактори Oggun тестують в південноамериканських і африканських країн. ТОВ A3TEХ- Україна, що займається розробкою і реалізацією інноваційного сільгоспобладнання, підійшов до співпраці з CleBer LLC. в 2017 р

Принципи роботи компанії

Мета поширення технології - створення в країнах, що розвиваються конкурентоспроможних господарств подібно американським фермам. Для цього їм потрібна досить продуктивна і недорога в експлуатації техніка, яка базується на "трьох китах":

  • CleBer's Universal Power Platform (UPP) - єдиний міжнародний стандарт робочих вузлів і органів.
  • Open System Design (Технологія Дизайну Відкритих Систем) - можливість швидкого і легкого доступу до механізмів трактора і деталей для усунення поломок самим фермером в польових умовах.
  • Open System Manufacturing - використання якомога більшої кількості місцевих комплектуючих з поступовим переходом на виробництво готових мінітракторів на місці.

У всьому світі поки тільки Україна слід третім принципом, прописаному в Угоді про ліцензованому виробництві.

Конструктивні особливості

Трактори Oggun - це каркасні двовісний конструкції довжиною 3124 мм і масою 780 кг, створені з простих і зручних для транспортування запчастин.

  • Бензиновий двигун на 19 л. с. об'ємом 18,9 л;
  • Регульована колія на 1370 - 1830 мм;
  • Дорожній просвіт в 432 мм;
  • Колеса з лінійним і шевронним протекторами на 4 - 12 і 8.3 - 24;
  • Незалежний гідравлічний привід, блокування диференціала, гідропідсилювач керма;
  • ВВП на 540 оборотів, гідронасос для роботи навісного, адаптер трехточечной підвіски;
  • Можливість підключати обладнання ззаду, спереду на бампер і позаду передніх коліс;
  • Навісна дуга, зручне крісло, підніжки, стабілізуюча рама.

Скільки коштує трактор Oggun?

На сьогоднішній день, середня вартість агрегату для американського фермера становить близько $ 12 500 США. На Кубі такий трактор можна придбати за $ 10 000. В Україні ціна поки тільки визначається експертами.


Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs