Ніякої передоплати!

Види навісного обладнання для міні-тракторів: для чого і як?

Види навісного обладнання для міні-тракторів: для чого і як?

Навісне обладнання - надзвичайно важливий момент в обладнанні минитрактора. Від нього залежать основні функції трактора, а також в цілому продуктивність робіт на ділянці. У цій статті розглянемо основні види навісного обладнання та доцільність їх використання в тих чи інших умовах.

Види навісного обладнання

Умовно навісне обладнання для міні-тракторів можна розділити на кілька категорій:

  • Для польових робіт (плуги, грунтофрези, борони);
  • Для садових робіт (косарки, граблі);
  • Для комунальних робіт (причепи, лопати-відвали, снегоуборщики);
  • Для заготівлі кормових і сіна (коси, сінозворушувачі).

Це - далеко не весь перелік обладнання, проте це відноситься до базових навішування, за допомогою яких користувач зможе повністю доглядати за власним ділянкою, полем, фермою з тваринами, здійснювати будівельні маніпуляції і облагороджувати присадибну територію.

Навісне обладнання дозволяє використовувати мінітрактор цілий рік

Не варто також забувати той факт, що саме навісне обладнання для мінітракторів робить машини по-справжньому функціональними і корисними незалежно від пори року за вікном.

«Весняні» навіска

Весна - саме час починати підготовку до посадкових робіт. І тут вам на допомогу прийде плуг, за допомогою якого можна зорати невелике поле (як правило, до 2 га). Також важливою навішуванням залишається почвофреза і борони, подрібнюючі залишки рослинності, які перевертають землю, роблячи її придатною для подальшої висадки овочів або зерна.

З навісним обладнанням також ефективно можна висадити овочі. Тут не зайвим буде придбати картофелесажатель, чеснокосажалку і сівалку для зерна (звичайно, якщо ви плануєте займатися вирощуванням зернових). Такі нехитрі пристрої дозволять звести до мінімуму всі роботи, заощадивши вам значну кількість особистого часу.

Навісне обладнання влітку

Влітку вам доведеться всіляко доглядати за рослинами - виконувати полив за допомогою водяної помпи, встановленої на мінітрактор, підгортати ряди картоплі (спеціальний окучувач до ваших послуг), а також обприскувати насадження різними розчинами в боротьбі з шкідниками та хворобами.

Осінь і зима - не привід замикати мінітрактор в гаражі

Примітно, що зібрати урожай також можна за допомогою минитрактора. Для картоплі, буряка, моркви вам стане в нагоді картоплекопач; для зерна - косарка.

Після того, як поле залишилося чистим, обов'язково зорати його. Також не забудьте заготовити корми для домашніх тварин, застосувавши косу і сінозворушувачі.

Взимку мінітрактор, обладнаний снегоуборщиком або лопатою-відвалом виступить в якості ефективної снігоприбиральної машини.

Таким чином, навісне обладнання - незамінна складова будь-якого минитрактора. Купуючи техніку, завжди дбайте про присутність базового комплекту навесок.


Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs