Ніякої передоплати!

Xingtai зсередини: що в кабінах мінітракторів?

Xingtai зсередини: що в кабінах мінітракторів?

Кабіна мінітрактора - комфортна конструкція з повноцінним оглядом, опаленням і вентиляцією. У ній розташовано більшість елементів управління, включаючи рульове колесо, важелі і приладову панель.

У багатьох старих тракторах є один недолік - деренчливий кабіна. Крім того, в ній може бути жарко, пильно і шумно. Це стосується і деяких сучасних моделей, в яких ніби і є така конрукція, але крім захисту від дощу вона нічим не може допомогти.

Цікаво вирішили чи китайські виробники такі проблеми в своїх бюджетних мінітракторів або не приділили їм увагу? Заглянемо всередину кабін нових моделей Xigtai XT-244C і XT-504C і відповімо на питання.

Особливості кабін

Виробник встановив на свої новинки незнімні шестіопорние кабіни. Виділимо кілька ключових характеристик конструкцій.

  • Звукоізоляція. У нових моделях Сітнай дратівливий шум звели до мінімуму.

  • Захист від зовнішніх чинників. Щільний ізоляційний матеріал захистить від літньої спеки і морозу.

  • Багато місця. Кабіни розширені ближче до задньої частини тракторів, так що місця всередині предостатньо.

  • Оглядовість. Скління на 360 градусів і піднімається сидіння дає чудовий огляд з місця оператора.

Кабіна оснащена бічними і вітровим склом великого розміру. Крім того двері мінітракторів повністю засклені. Над головою водія також досить простору, тому огляд практично в повний зріст.

Комфорт всередині кабіни

У нових моделях встановлений припливний кондиціонер, розташований під стелею. Пристрій відмінно охолоджує кабіну, опускаючи важкий холодне повітря від верху конструкції до низу.

Всередину надходить свіже повітря, очищений через багатоступеневу систему фільтрації. Це важливо, тому що, польова робота супроводжується великою кількістю пилу. Часто в ній містяться шкідливі для дихальних шляхів людини хімічні елементи (наприклад, в добривах або отрути від бур'янів).

У холодну пору року, всередині трактора повинна б комфортна температура. Для цього китайські інженери передбачили потужну пічку з декількома режимами роботи. Тонка настройка дозволяє встановити потрібний рівень прогріву, незалежно від погоди зовні.

Крім обігріву, грубка виконує ще одну важливу функцію - запобігає запотівання скла під час випадання опадів.

Ергономічний салон

Панель приладів яскраво світиться і демонструє всі потрібні водієві показники і датчики. Виглядає конструкція досить естетично. На ній розташовані кнопки для включення додаткових функцій, на зразок регулювання ближнього і дальнього світла.

Залежно від комплектації, важіль перемикання передач можна повернути ліворуч або посередині: обидва варіанти досить комфортні. На підлозі нових міні-тракторів Xingtai розміщені гумові килимки, які не дають ногам ковзати по підлозі.

Салон оброблений екологічно безпечними для водія матеріалом. Також відзначимо досить стриману кольорову гаму, яка не відволікатиме водія.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs