Ніякої передоплати!

Як правильно вибрати мототрактор по потужності?

Як правильно вибрати мототрактор по потужності?

Як би банально не звучало питання, при покупці міні спецтехніки від посередника користувачі часто розчаровуються, що мототрактора не володіють достатньою потужністю або швидко ламаються. Справа не в бракованої техніці, а в значних перевантаженнях, на які мототрактора не завжди розраховані. 

На жаль, серце трактора має імпортну, не завжди зрозуміле маркування, тому часто вводить покупця в оману, а хитрі посередники цим і користуються.

На який обман заробляють продавці?

Продавці вам не брешуть, розповідаючи про японську якісній техніці, яку вам продають. Зрозуміло, японські бренди є незаперечним еталоном якістю, тільки не завжди потрібно довіряти продавцю на слово. Краще справжнього виробника мотора перевірити.

Маркування двигуна як важлива деталь 

З огляду на слабкі пізнання клієнта в області маркування двигунів, посередники вам часто будуть говорити, що продають техніку потужністю 15-16 к.с. Хоча акумулятор здатний видати не більше 12-13 к.с. Причому це за умови, якщо серце під капотом має маркування R195ANE або XT-13. Звертайте увагу не на буквені позначення, а цифри.

Наприклад, номер R195ANE, де цифри означають, одноциліндровий двигун, де циліндр діаметром 95 мм. Потужність при цьому дорівнює 12 кінських сил.

Маркування серії S 1100 має один циліндр розміром 1100, його потужність досягає 15 к.с. Попросту кажучи, вмістилище під капотом, розраховане на двигун потужністю 12 к.с., S1100 ніяк не влізе через більшого обсягу. Двигуни з даними ZS1115NLD мають інший тип передачі та іншу раму. Тому рекомендуємо звертати увагу на дрібниці.

Що порекомендуємо?

Перед покупкою мототрактора радимо уважно вивчити питання маркування двигунів і їх обсяги, тоді продавці не зможуть скористатися вашою наївністю.

Відгуки по статті:
5   1
Написати відгук
    Доброго дня ашщо означае на мотори 11050цифри
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs