Ніякої передоплати!

Який дешевий китайський трактор найкращий?

Який дешевий китайський трактор найкращий?

Мінітрактори китайського виробництва - одні з найдешевших на ринку України. Однак це не відбивається на технічних характеристиках і якості збірки.

Велика кількість мінітракторів з Китаю просто величезна: безліч виробників, моделей і модифікацій. При виборі навіть досвідчений аграрій може розгубитися. У статті ми розповімо як правильно вибрати трактор від перевіреного бренду з оптимальною ціною.

Відомі і недорогі бренди

Перш, ніж поговоримо про дешевих китайських міні-тракторів, відзначимо, що зазвичай це машини з потужністю 15-25 к.с. і найбільш потрібними функціями. Такі моделі підходять для невеликих полів або приватних господарств.

Серед китайських тракторів є як ультрабюджетні, так і елітні машини. У доступному сегменті знаходяться: Скаут, Булат і Файтер. Дорожчу техніку випускають бренди: Dongfeng, Shifeng, Foton Lovol і DW.

Пропонуємо розглянути два найяскравіших бюджетних минитрактора від різних виробників - Xingtai 220 і Булат 250. Це схожі за характеристиками і ціною трактора, які здобули велику популярність серед українських аграріїв.

Xingtai 220

Синтай 220 - торішня новинка з сучасним оформленням і трициліндровим мотором. Потужність дизельного двигуна становить 22 кінських сили. Модель оснащена електростартером для швидкого запуску в холодну пору року.

Осбенности Xingtai 220:

  • розсувна передня вісь;
  • блокування заднього диференціала;
  • потужний гидронасос;
  • роздільні педалі гальма.

Регулювання передньої осі дозволяє змінювати колію в межах 960-1200 мм.

Обороти двигуна Xingtai 220 можна міняти і фіксувати за допомогою ручного важеля. У механічною КПП передбачено 6 передніх швидкостей і 2 задніх.

Трактор привертає оновленим дизайном з динамічними формами. Виробник обладнав робоче місце комфортним, підпружиненим сидінням з вентиляцією, ергономічними важелями і зручною панеллю приладів.

Булат 250

Ще один доступний варіант - Булат 250. Він працює на базі трьохциліндрового дизеля з потужністю 24 к.с. Цього показника вистачить для багатьох сільськогосподарських робіт. Мотор оснащений ефективною системою охолодження і має досить великим моторесурсом.

Плюси бюджетного Булат 250:

  • маленькі габарити;
  • потужний фірмовий мотор;
  • економічна витрата палива;
  • регулювання колії;
  • потужна оптика.

Як і модель від Xingtai, Булат 250 оснащений електростартером для швидкого і безпечного пуску.

Ці два трактора виділяються в плані ціни на тлі інших «китайців». За ці гроші власник отримує маневрену машину з непоганим потенціалом і можливістю підключити навішення фірмову навішення і обладнання інших виробників. Крім того, комплектуючі до них завжди є у вільному доступі на українському ринку, а їх заміна не б'є по кишені.

Якісний китайський мінітрактор - економно, надійно і ефективно. Це доступний спосіб механізувати працю, звівши до мінімуму фінансові витрати.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs