Ніякої передоплати!

Купити квадроцикл в розстрочку

Купити квадроцикл в розстрочку

Купити квадроцикл в розстрочку

На сайті компанії «Мотокосмос» можна купити квадроцикл китайських, американських, японських, тайванських виробників. Вартість на сайті варіюється від $360 до $13500. За ці гроші можемо запропонувати все: від дитячих електроквадроциклів для п'ятирічних водіїв до професійних моделей, розроблених спеціально для гірської місцевості або перетину глибоких водних Бродів. Є спеціальні гоночні квадроцикли. Звернемо вашу увагу, що професійні Китайські квадроцикли часто за якістю не поступаються американським аналогам, ламаючи про себе всі стереотипи. На жаль, далеко не завжди у користувачів достатньо грошей на покупку бажаної чотириколісної мототехніки.

Де можна купити квадроцикл в розстрочку в Україні?

Протягом 9 років склалися партнерські відносини з банками «ОПТ Банк», «Альфа-Банк», «КредитМаркет». Всі вони пропонують лояльні і прозорі умови для отримання розстрочки. Клієнт за умовами програм розстрочки повертає практично ту ж суму, яку брав для покупки.

Перерахуємо основні причини придбання квадроцикла в розстрочку:

  • Квадроцикл купити в розстрочку набагато легше, ніж оплатити покупку відразу і повністю. Позичальник вносить платежі кожен рівними частинами.
  • Вся угода оформляється протягом 30-120 хвилин, в залежності від факторів і банку.
  • У будь-який час ви можете купити квадроцикл в розстрочку без переплат. Таким чином, кілька місяців повертаєте суму без відсотків, далі процентна ставка дорівнює всього 0,01% на рік.
  • Дається розстрочка на термін до 3 років. Періоду в 36 місяців цілком достатньо, щоб виплатити всю суму, взяту в розстрочку безболісно для сімейного середньостатистичного бюджету.
  • Розстрочка не вимагає наявність поручителів, як відповідальних третіх осіб, довідок про доходи, податкових виписок.

Наші партнери «ОТП Банк», «Альфа-Банк», «КредитМаркет» пропонують свої послуги без прихованих платежів і додаткових комісій. Пропонуються послуги на прозорих умовах.

Як купити квадроцикл в розстрочку?

Щоб купити квадроцикл в розстрочку, виконайте наступні кроки:

  • Зв'яжіться з відділом продажів компанії «Мотокосмос».
  • Менеджер запросить у вас такі дані як прізвище, ім'я, по батькові, ІПН, телефон. Ці дані передаються співробітникам банку.
  • Відділення банку зв'язується з вами для підписання двостороннього договору. Двосторонні зобов'язання підписуються між банком і покупцем в банківському відділенні або кур'єр виїжджає безпосередньо до клієнта.

Право на розстрочку отримують особи віком 21-70 років. В даному випадку, техніку дітям мають право придбати батьки або інші відповідальні особи. Щоб взяти в розстрочку квадроцикл, потрібні такі документи як український внутрішній паспорт, іпн, рахунок-фактура. Пільгові особи повинні подати посвідчення. Інші навідні запитання ви можете задати менеджеру компанії «Мотокосмос» або працівнику банку. Ті чи інші фахівці розкажуть про банківські програми та умови розстрочки.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs