Ніякої передоплати!

Мінітрактори Zoomlion (Chery): переваги і недоліки лінійки (продовження)

Мінітрактори Zoomlion (Chery): переваги і недоліки лінійки (продовження)

Стильні яскраво-зелені трактора Zoomlion в Мережі часто порівнюють з продукцією таких відомих брендів як Dongfeng, Foton і Jinma. Незважаючи на візуальне і технологічне схожість, сільгосптехніка Chery Zoomlion оригінальна і має ряд особливостей.

У минулій статті ми розглянули найпопулярніші моделі мІнІтракторІв Zoomlion на українському ринку і їх технічні характеристики. На черзі - їх достоїнства і недоліки.

Плюси

Вся серія Зумліон оснащена повнопривідної Part-Time трансмісією з блокуванням заднього моста. Завдяки цьому, а також збільшеним шинам і високому кліренсу - до 405 см - мінітрактор Chery прекрасно пристосований до роботи на бездоріжжі і для прибирання снігу.

  1. Гідропідсилювач керма двосторонньої дії - ще одна приємна новина для власників зеленого трактора. Управляти важким агрегатом може навіть дитина.
  2. КПП з реверсом покращує показники маневреності, виключає пробуксовки на важких ділянках.
  3. Двигун забезпечений свічками накалу для полегшення запуску в зимовий час.
  4. Кожна модель Chery Zoomlion оснащена гідророзподілювачем з додатковими гідропарамі. Це зумовило більш високу вантажопідйомність задньої навіски - 420 - 880 кг - і широку варіативність в підключенні навісного обладнання.
  5. Двухдисковое зчеплення дозволяє більш плавно перемикати швидкості і мінімізувати витрату палива на швидкості 30 км / год - до 244 - 255 г / кВт * год.
  6. Трактори Zoomlion більш тяговітиє, ніж Донгфенг або Фотони - 6,9 - 12 кН. Для порівняння: при однаковій виробленні дизеля, DF-404 витягає 7,86 проти 8,5 кН RF-404 B.
  7. Уніфікація деталей і вузлів. Мінітрактор Chery обслуговується за тими ж технічними стандартами, що й дешевші китайські аналоги для прибирання снігу.
  8. Доступні ціни для свого класу - в межах 160 - 400 тис. Грн.

Недоліки модельного ряду

Ніщо не досконале, і трактора Zoomlion (Chery) - не виняток. Ось проблеми, з якими стикаються деякі користувачі:

  1. Слишком высокая транспортная скорость на повышенных передачах.

Більшості фермерів для обробки ділянки площею кілька гектар просто не потрібні 30 км / год на 4-й підвищеної, зате дефіцит робочих швидкостей і швидкий витрата палива відчуваються гостріше.

Щоб знизити передавальне число КПП, скористайтеся збільшувачем крутного моменту або ходоуменьшителем.

  1. У базовій комплектації відсутні баласти.

Для роботи з двокорпусним плугом на глинистих або ущільнених грунтах доведеться докупити обважнювачі окремо.

  1. Ціна "кусається".

Ціна "кусається" .Zoomlion дорожче аналогічного Foton Lovol або Jinma майже на 15 тис. грн.

Резюмуємо

 Мінітрактори Zoomlion (Chery) - універсальні "робочі конячки", призначені для широкого спектру важких робіт в сільському і комунальному господарстві, садівництві та будівництві.

Економічність, невибагливість, легкість експлуатації - трактора преміум-класу зазвичай цінують не за це, але тільки не у випадку з міні універсалами Чері.

Висока продуктивність агрегатів Зумліон - не для дачних ділянок, там їм ніде розвернутися.


Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs