Ніякої передоплати!

Нова агротехніка скорочує витрати

Нова агротехніка скорочує витрати

На основі економічних розрахунків і відгуків споживачів складено аналіз продуктивності роботи сільгосптехніки. Зокрема, йдеться про використання нового і застарілого обладнання. Агровиробники, які мають в розпорядженні нову техніку, несуть удвічі менші фінансові витрати.

Український клуб аграрного бізнесу повідомляє про низьких витратах на обслуговування і експлуатацію нової аграрної техніки. Аграрії та приватні власники активно вкладають гроші в нові технології. Сільськогосподарська техніка та обладнання - надійний капітал, який принесе дивіденди вже незабаром. Ефективність інвестицій прямо пропорційно залежить від вибору техніки та її використання в умовах конкретного господарства. Але поки тільки кожен шостий аграрій має новітнє обладнання. А в приватному секторі ця цифра ще нижча.

Малолітражних техніка - в допомогу господарствам

Фермерські господарства, які мають невеликі виробничі обсяги, механізуються роботу за допомогою малолітражної техніки. Як варіант - мінітрактор на гусеницях. Переваги гусеничного минитрактора дуже добре виділяються в конкретних умовах. наприклад:

  • високий коефіцієнт зчеплення з ґрунтом;
  • хороша прохідність по будь-яким ділянкам ґрунтових доріг;
  • плавний хід по дорогах зі складним рельєфом;
  • легка маневреність;

Мінуси техніки на гусеницях - висока ціна, шум при русі, швидкий абразивний знос гусениць, низька швидкість руху, заборона руху по автотрасах.

Якщо гусеничний транспорт в господарстві просто необхідний, але покупця бентежить специфіка його роботи, виробники пропонують компромісні варіанти. На шасі колісного трактора можна встановити резинометаллические гусеничні полотна.

Асортимент імпортної техніки

Малогабаритні гусеничні машини російського, китайського і японського виробництва користуються найбільшим попитом. Китайці приваблюють клієнтів низькою ціною, японці - надійністю техніки, а росіяни - міцністю і адаптацією до непростого клімату.

Лідирують на ринку продажів китайські мінітрактори відомих брендів. Це мінітрактор на гусеницях Hysoon HY-380, який використовують для навантажень, трактор YTO-C602 для робіт в сільському господарстві і на будівництві. Ціни на такі трактора - від 11 до 15 тисяч доларів.

Випробування часом і кліматом

Успішні агрокомпанії орієнтуються на системи землеробства. Підготовка ґрунту для посадки і збирання ранніх і пізніх культур - головні завдання, які вирішують за допомогою сучасної техніки. У зв'язку зі зміною кліматичних умов доводиться використовувати нові моделі техніки.

Вибираючи трактора, фермери концентрують увагу на таких марках як Garden Scout, Shifeng, Файтер, Булат.

Агрономи ставлять завдання, які повинні виконуватися за допомогою машин. Саме від цих завдань залежить вибір потрібної техніки. Сільськогосподарські роботи виконуються якісно і в строк завдяки зернозбиральних комбайнів, сівалок, важкою і легкою тракторів, роторним кіс.

Новітні технології допомагають фермерам збільшити відсоток врожайності і, відповідно, помножити прибуток.

 

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs