Ніякої передоплати!

ТОП-5 популярних тракторів в Україні в 2020 році

ТОП-5 популярних тракторів в Україні в 2020 році

  

На сьогоднішній день в нашій країні є величезний вибір сільськогосподарської техніки та додаткового навісного та причіпного обладнання до неї. Великим попитом на сьогоднішній день користуються трактора каталог, яких вкрай широкий. Особливою популярністю користуються трактора китайського виробництва за рахунок порівняно невисокої вартості і відмінною надійності. Налічується понад 200 моделей. Але серед них є і лідери, які вважають за краще купувати фермери і власники будівельних майданчиків, комунальних служб в Україні.

 

ТОП-5 найбільш затребуваних тракторів в Україні

 

·         Трактор Wuzheng TS1204. Перше місце в цьому списку займає ця модель за рахунок її прекрасних технічних можливостей, а також невисоку вартість. Працює за допомогою дизельного рядного чотирициліндрового чотиритактного мотора з примусовим водяним охолодженням і турбо нагнітачем. Маркування двигуна - LR6B5-23, а потужність, яку він може розвивати становить 120 кінських сил. Запускається за допомогою електричного стартера. Трансмісія трактора Wuzheng TS1204 має шістнадцять швидкостей вперед і вісім назад. Це значно розширює можливості трактора при роботі з різним причіпним та навісним обладнанням. Є можливість заблокувати задній диференціал, а також відключити передній привід. З переваг також можна виділити 2 гідравлічні пари, двошвидкісний вал відбору потужності, повний привід, гідравлічний підсилювач рульового управління, кондиціонер і грубка, передні і задні вантажі, великі задні і передні пневматичні колеса з шевронним малюнком протектора. Тому цей трактор каталог посів перше місце.

·         Трактор Solis 105. Новинка 2019 року, яка виробляється в Індії. Має безлічі переваг при порівнянні з китайськими аналогами. Має потужний і високопродуктивний дизельний двигун з номінальною потужністю 105 кінських сил. Модель чотирициліндрового дизельного чотиритактного двигуна - 4105ELT. Охолоджується він за допомогою рідини і запускається за допомогою електричного стартера з безпечним запуском. КПП має дванадцять передач вперед і дванадцять тому (реверс), а також двухдисковое надійне зчеплення, яке і допомагає працювати з таким навісним обладнанням, як роторна косарка, а також прес підбирач. Є в продажу кілька варіантів кабіни, яка буває з кондиціонером і без нього. Встановлюються великі пневматичні колеса з шевронним малюнком протектора. В каталог тракторів в Україні дана модель займає друге місце.

·         Трактор YTO EX1304. Порівняно молода торгова марка, яка завоювала серця багатьох власників фермерських господарств та комунальних служб. Працює за допомогою шестицилиндрового дизельного чотиритактного двигуна з передпусковим підігрівачем і водяним охолодженням. Маркування його LR6M5-23 і він проводиться на основі моторів Великобританії Perkins. Потужність його складає 130 кінських сил, а обсяг циліндра 7,7 літра. Трансмісія має 12 швидкостей вперед і 4 назад. Двухдисковое зчеплення дає можливість працювати з різним навісним і причіпним обладнанням. У заводській комплектації є 3 гідравлічні пари роздільні, 2 насоси НШ, кабіна комфортабельна з опаленням, двошвидкісний вал відбору потужності та багато іншого.

·         Трактор ХТЗ-150К-09.172.10. Трактори ХТЗ каталог не дуже великий, але ця модель вважається найпопулярнішою і надійної на сьогоднішній день. Працює на базі дизельного шестицилиндрового двигуна ЯМЗ моделі 236М2-59. Потужність його складає 180 кінських сил. Має чотири однакових колеса з розміром R26. У комплектації є аудіопідготовка, комфортабельна кабіна з опаленням, а також п'яти секційний розподільник гідравліки.

·         Трактор Беларус 82.1. Класичні трактора Беларус завжди затребувані в комунальних службах, за рахунок невисокої вартості трактора, обслуговування та експлуатації. З усіх каталог цін на спецтехніку він вважається найдоступнішим в цьому списку.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs