Ніякої передоплати!

ТОП-7 найнеобхіднішої техніки в сільському господарстві

ТОП-7 найнеобхіднішої техніки в сільському господарстві

СОДЕРЖАНИЕ:

На сьогоднішній день важко уявити роботу в сільському господарстві без використання спеціальних машин. В першу чергу тому, що вони допомагають виконувати будь-які завдання в рази швидше, ніж полегшують роботу власникам приватних ділянок або ж бізнесу. Наявність такої техніки дозволяють збільшити продуктивність своєї роботи, обробити більше грунту, зібрати урожай або ж транспортувати його, самостійно організувавши логістику для своєї компанії.

Сільськогосподарські машини потрібні будь-якому господарству, будь це фермери, аграрії, які працюють на себе і використовують мотоблоки або мінітрактори, або ж для більш великих підприємств, яким необхідні телескопічні навантажувачі і зерновози. Сьогодні можна знайти агрегат для виконання будь-якого із завдань.

Ми виділили рейтинг сільгосптехніки, який є основою для розвитку сільськогосподарської справи. Список актуальний і для власників власного невеликої ділянки, і для великих комерційних підприємств. Вся згадана техніка має одну основну задачу: вона допомагає аграріям швидше, легше і якісніше виконувати роботу.

1. Мотоблок

Мотоблоки є ідеальним рішенням для невеликих фермерських господарств і присадибних ділянок. Перевагою такої техніки є компактні розміри і доступна вартість. З його допомогою можна скопувати і рихлити грунт, підгортати рослини, збирати урожай коренеплодів, заготовлювати сіно. Але не варто забувати, що мотоблок має одновісну конструкцію, тому управління ним вимагає певної фізичної підготовки.

2. Мототрактор

По суті, мототрактор можна назвати вдосконаленим мотоблоком. Він володіє великими габаритами за рахунок своєї конструкції: крісло водія, кермо, педалі, ручка перемикання передач. При цьому, розміри мототрактора набагато скромніше, ніж звичних нам тракторів, тому він з легкістю розміститься на задньому дворі або в гаражі. Потужність мототрактора вище, ніж мотоблока, це помітно впливає на продуктивність техніки і полегшує обробку будь-якої ділянки.

3. Мінітрактор

Мінітрактори за своєю конструкцією і функціоналом ближче до повнорозмірних тракторів, але завдяки компактним розмірам їх можна використовувати в теплицях, садах, виноградниках, городах. Їх потужність може досягати до 40 конячок, в порівнянні з мототракторами вони мають більше циліндрів, оснащуються повним приводом і мають триточкову зчеплення. Таким чином, список навісного обладнання, яке можна агрегатувати до мінітрактора, практично нескінченний. Це дозволяє розширити функціонал техніки і перетворити її в універсального солдата.

4. Трактор

Трактори-це повноцінна, великогабаритна техніка, яку найчастіше набувають компанії для комерційного використання. Завдяки високій потужності трактори здатні виконувати найрізноманітніші завдання на великих ділянках землі, тому їх використовують не тільки в сільському господарстві, а й в комунальних цілях, на будівництвах, фермах, в лісовому господарстві.

5. Телескопические погрузчики

Великим компаніям часто потрібна більш специфічна техніка. До такої відносяться телескопічні навантажувачі, які за фактом є багатофункціональними самохідними машинами, призначеними для легкого переміщення вантажів, часто з використанням різного навісного обладнання. При виборі навантажувача важливо, щоб інтенсивність вантажно-розвантажувальних робіт і маневреність техніки відповідали вимогам покупця. Саме ці критерії є найважливішими для сільськогосподарських підприємств.

6. Зерновоз

Зерновоз - це узагальнена назва різних видів вантажних автомобілів. Щоб підібрати правильну машину, необхідно відштовхуватися від завдань техніки, умов експлуатації і доріг, по яких буде проходити транспортування.

7. Комерційний автомобіль

Комерційні автомобілі, часто купують великі компанії, які оперують великою кількістю врожаю. Щоб не залучати підрядників, вони вибудовують логістику компанії самостійно і транспортують продукцію з поля на склад.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs